علت های اصلی “ترک خوردن کیک” خانگی

دلایل ترک خوردن کیک:

اگر تا به حال کیک خانگی درست کرده اید احتمالاً با مشکل ترک خوردن کیک روبرو شده اید اما بیشتر نگران این مشکل نباشید زیرا با رعایت نکاتی که در ادامه مقاله تهیه شده می توانید کیک خوشمزه و زیبایی تهیه کنید و در کنار خانواده ای که هستید لذت ببرید. با من باش.

شکستن کیک

علت ترک خوردن کیک:
وقتی به دنبال علت ترک خوردن کیک هستید ، ابتدا باید به محل ترک خوردن کیک نگاه کنید.

استفاده زیاد از آرد در مقایسه با مایعات کیک می تواند باعث ترک خوردن کیک شما شود.
استفاده از لایه های بالایی فر باعث ترک خوردن کیک می شود زیرا دما به بالای کیک می رسد و در نتیجه زودتر پخته و خشک می شود.

راه های جلوگیری از ترک خوردگی کیک:
فر را حدود نیم ساعت قبل از استفاده روشن کنید.
صبر کنید تا کیک خنک شود و سپس آن را از ظرف خارج کنید.
بیکینگ پودر را در جای خنک نگهداری کنید تا خواص آن حفظ شود.
در نیم ساعت اول زمان پخت درب فر را باز نکنید.

منبع:
https://namnak.com/Cakes-Crack.p76445

درباره‌ی ایران

حتما ببینید

عکس احسان علیخانی و ماشینش

ماشين احسان عليخاني

ماشین احسان علیخانی احسان علیخانی ۳۷ ساله با برنامه ماه عسل محبوبیت خاصی در بین مردم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *