طرز تهیه خورش قورمه سبزی با قارچ

طرز تهیه خورش قورمه سبزی با قارچ خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی با قارچ چگونه است؟ خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و حتی کسانی که گیاه خوار هستند و گوشت نمی خورند نیز می توانند این غذای خوشمزه را با قارچ درست کنند. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش سبزی با قارچ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی خرد شده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
لوبیا چیتی نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد
پرک لیمو ۱ قاشق غذاخوری
قارچ به مقدار کافی
آب ۱ لیتر
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش قورمه سبزی با قارچ

مرحله اول

برای تهیه خورش قورمه سبزی با قارچ ابتدا به اندازه کافی لوبیا را که از شب قبل خیس کرده اید در آب بریزید تا نفخ آن برطرف شود و در قابلمه ای با آب کافی بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا خوب پخته شده شود.

نکته: می توانید به جای لوبیا چیتی از لوبیا قرمز استفاده کنید اما لوبیا چیتی طعم بهتری در قرمه سبزی دارد.

مرحله دوم

بعد سبزی قرمه که شامل گشنیز، جعفری، تره، اسفناج و شنبلیله است را بشویید و اجازه دهید آب اضافی آنها گرفته شود، سپس سبزی را رنده کرده و کاملا خرد کنید.

نکته: می توانید به سلیقه خود مقداری رازیانه، نعناع یا کرفس به سبزی قورمه اضافه کنید.

سطح سوم

در تابه ای به مقدار کافی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، سپس سبزی خرد شده را کاملا سرخ کنید، وقتی رنگ آن تقریبا تیره و یکنواخت شد، از روی حرارت بردارید.

ادامه مطلب  ناهار چی درست کنم تکراری نباشه؟ 26 غذای لذیذ و ساده

مرحله چهارم

حالا پیاز را نگینی خرد کرده، در ظرف مناسبی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و پیاز را تفت دهید سپس زردچوبه را اضافه کنید تا پیاز خوش رنگ و طلایی شود.

طرز تهیه خورش قورمه سبزی با قارچ

مرحله پنجم

سپس سبزی سرخ شده را به پیاز داغ اضافه کنید و دوباره تفت دهید، حالا یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را داخل قابلمه بریزید و با سبزیجات کمی تفت دهید.

مرحله ششم

سپس نمک و فلفل را با مواد داخل قابلمه ترکیب کرده و سپس حبوبات پخته شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید، حالا در این مرحله می توانید از پوست لیموترش استفاده کنید.

نکته: در صورت تمایل به جای پوست لیمو می توانید از یک لیمو عمانی که قبلا در آب خیس کرده اید استفاده کنید.

مرحله هفتم

سپس در قابلمه را به اندازه کافی آب داغ بریزید و درب آن را ببندید و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا خوب بپزند.

مرحله هشتم

در این مدت قارچ ها را به مقدار دلخواه شسته و درشت خرد کرده و به مایه خورش اضافه کنید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید.

توجه: قارچ ها به دلیل داشتن پروتئین بالا ارزش غذایی بالایی دارند و میزان مصرف شما بستگی به ذائقه شما دارد.

مرحله نهم

وقتی خورش قرمه سبزی با قارچ کاملا پخت و جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بگذارید و با برنج ایرانی و سالاد سرو کنید.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *