طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی چگونه است؟ ساندویچ جگر گوسفندی یکی از ساندویچ های خوشمزه و سالم است که در بین مردم ایران طرفداران زیادی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جگر گوسفندی | ۲۰۰ گرم |
نان تافتون | ۲ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن و نمک | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار کافی |
طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی
مرحله اول، جگرها را مربعی خورد می کنیم
برای یک ساندویچ خوشمزه با جگر گوسفندی، در ابتدای کار جگر گوسفند را به مکعب های مساوی برش می دهیم و در ظرف مناسبی می گذاریم. سپس آرد را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم، جیگر ها را ماهیتابه تفت می دهیم
حالا جگر را در آبکش گذاشته و آن را تکان دهید تا آرد اضافی آن ریخته شود، سپس تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و کمی روغن به آن اضافه کنید. سپس جگر را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شود.
مرحله سوم، فلفل، نمک و آویشن را اضافه می کنیم
سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر آویشن و نمک را به تابه اضافه کرده و تفت دهید. حالا در تابه ای جداگانه مقداری روغن و رب گوجه فرنگی بریزید و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود.
مرحله چهارم، پیاز و گوجه فرنگی را خرد می کنیم
حالا پیاز را خلال کرده و گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کرده و با جعفری خرد شده در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید سپس نان تافتون را روی پیشخوان بگذارید.
مرحله پنجم، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم
حالا مقداری از رب گوجه فرنگی سرخ شده را روی نان بریزید و با قاشق روی آن پهن کنید سپس جگرهای سرخ شده را روی نان قرار دهید و مقداری از مخلوط پیاز و جعفری را روی جگرها بریزید و لقمه ای از نان بردارید.
مرحله ششم، جیگرهای را داخل نان گذاشته و سرو می کنیم
سپس نان را با کره و رب گوجه پخش می کنیم، سپس در گریل می گذاریم و روی گاز می پزیم. در آخر ساندویچ جگر را به دو قسمت تقسیم کرده و با نوشابه سرو کنید.