هنر پولسازی را با زیره آموختم

هنر پولسازی را با زیره آموختم

پولسازی یکی از مهم ترین هنرهایی می باشد که در هیچ مدرسه و دانشگاهی آن را آموزش نمی دهند و به همین دلیل خودمان باید در جستجوی دانستن آن تلاش کنیم. پس از چندین ماه تلاش شبانه روزی، سرانجام روشی را آموختم و کسب و کار جدیدی را در حوزه ی زیره براین اساس راه اندازی کردم و سرانجام به درآمد بالایی که موردنظرم بود رسیدم.

اسانس زیره سبز

با توجه به نیاز بدن در هر فصلی خداوند با درایت و تدبیر بی حد آن گیاهان و دانه هایی را برای ما خلق کرده که زیره یکی از آنها می باشد. ما می توانیم با افزودن به غذا هایی که در هر وعده تناول می کنیم، سلامت جسم خود را تضمین کنیم و بهترین نوع اسانس زیره سبز در غذا می باشد که باعث می شود رطوبت بدنمان در فصول گرم حفظ شود.

شاید از شما سوال شود که برای طعم دهنده غذا از چه ادویه ای باید استفاده کنیم درست است. امروزه نیاز هر کدبانویی در آشپزخانه استفاده از ادویه ها و چاشنی های مختلف است که به عنوان طعم دهنده غذا استفاده می شوند. این محصول به صورت پودر و یا دانه موجود می باشد و در بسته بندی های مختلفی به بازار عرضه می شوند.

اسانس زیره سبز

زیره سیاه کوهی

یکی دیگر از مزایای مصرف زیره سیاه کوهی برای کاهش وزن و لاغری تامین نیاز بدن نسبت به پروتئین و همچنین آهن می باشد اگر شما از برنامه غذایی بی کیفیت استفاده کنید، بنابراین پس از کاهش وزن شاهد ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله ریزش مو خواهید بود.

ادامه مطلب  قیمت نهال شليل سفيد زودرس

زنان عموماً پس از دوران بارداری و شیردهی دچار اضافه وزن می شوند بنابراین بهتر است، پس از زایمان حتما به صورت مداوم از زیره سیاه استفاده نمایند، تا از این طریق میزان ویتامین و آهن بدن خود را افزایش داده و از سوی دیگر نیز به آسانی وزن خود را کاهش دهند و دیگر نیاز به استفاده از انواع قرص های شیمیایی نخواهد بود.

زیره سیاه کوهی

زیره سبز صادراتی

در حال حاضر زیره سبز صادراتی پس طی مراحل اولیه بوجاری شدن به سیلوی دوم انتقال می یابد و توسط بالابر از سیلوی دوم به داخل دستگاه بوجاری صنعتی دوم ریخته می شود. این دستگاه دارای شش نوع الک می باشد. اولین الک در قسمت بالایی دستگاه قرار دارد و مش هایی برای جدا کردن تخم علف هرز دارد. الک دوم کاه هایی که در مرحله اول بوجاری گرفته نشده است را جدا می کنند.

الک سوم و چهارم مش های کوچک تری دارد و برای گرفتن کلش ریز تر به کار می رود. در آخر زیره سبز سبزوار پاک شده وارد یک مخزن می شود. زیره پس از ورود به این مخزن کوچک قیف مانند توسط بالابر، بالا می رود و وارد مخزن دوقلو می شود که به دو دستگاه بوجاری در انتهای خط تولید متصل است. هر کدام از این دستگاه ها دارای الک هستند و بر اساس وزن دانه ها، دانه های سنگین را در یک سمت و دانه های بزرگتر در سمت دیگر قرار می گیرد.

زیره سبز صادراتی

حتما ببینید

آلو بخارا صنعتی

رسیدن به ثروتی ستودنی با آلو بخارا

موفقیت را نباید تنها با خواندن و مطالعه مزه مزه کرد بلکه باید در مسیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *