سبزی محصولی که مرا ثروتمند و معتبر کرد

سبزی محصولی که مرا ثروتمند و معتبر کرد

سبزی محصولی بود که کسب و کار جدیدم را با آن شروع کردم این محصول به دلیل خاصیت های فراوانش مورد استقاده همه مردم قرار می گیرد و در غذاها استفاده می شود من از این جهت آنرا انتخاب کردم و کسب و کار خودم را ابتدا راه اندازی کردم و سپس توانستم آنرا توسعه بدهم شاید برای شماهم سوال باشد که بدون مهارت و هزینه اولیه فراوان چطور کاری را می توان راه اندازی کرد در ادامه با ما همراه باشید تا شما هم بتوانید در این راه قدم بگذارید.

سبزی ارگانیک

سبزی ارگانیک برای بهبود وضعیت قلب و عملکرد مناسب عروق و قلب بسیار مفید است مصرف سبزی تاثیر بسزایی در شفاف شدن پوست دارند به ‌همین ‌منظور می‌ توان سبزی تره را خرد کرده و سپس له کرده و آب را به ‌همراه  ماست مخلوط کرده و روی پوست قرار دهید خواهید دید که پس ‌از چندبار استفاده از این ماسک، پوستی شفاف درخشان و روشن خواهید داشت. همچنین این سبزی سرشار از ویتامین Cمی ‌باشد که برای جذب آهن فوق‌ العاده مناسب است افرادی که کم‌خونی دچار هستند و قدرت بدنی پایینی دارند می ‌توانند با استفاده از تره به جذب انواع ویتامینها و بخصوص آهن کمک شایانی به بدن بکنن زیرا ویتامین موجود درسبزی تره فوق ‌العاده بالا می ‌باشد.

سبزی ارگانیک

سبزی خشک کوکویی

در خصوص عوامل تاثیرگذار بر کیفیت سبزی خشک کوکویی باید گفت که، در درجه اول انتخاب سبزی سالم و مرغوب، تازه، با کیفیت  بسیار مهم است. اما علاوه بر این روش خشک کردن نیز نقش غیر قابل انکاری بر کیفیت آن دارد. به طور کلی هر نوع سبزی باید با توجه به ویژگی هایی که دارد به میزان مناسبی خشک گردد. همچنین رعایت استانداردهای بهداشتی در کلیه مراحل تولید سبزی خشک ضروری بوده و به نوبه خود بر کیفیت ماده خوراکی تاثیر می گذارد. کشور ما بر اساس دانش کشاورزی و نیز به دلیل برخورداری از خاک حاصلخیز و بارندگی مطلوب، توانایی تولید گسترده این محصول کشاورزی را دارا است و می تواند سهم زیادی در عرصه صادرات جهانی آن داشته باشد.

ادامه مطلب  جریانات مثبت مالی را با روغن ارده در زندگی ‌ام مشاهده کردم

سبزی خشک کوکویی

سبزی خشک ماهی

شنبلیله گیاهیست با طول عمر یک سال از خانواده لگومینوسا این سبزی معروف، مصرف زیادی برای طبخ غذاهای مختلف ایرانی نیز دارد، به همین جهت است که سبزی خشک ماهی آن نیز پرطرفدار است.

دانه ها و برگ های سبز شنبلیله در مواد غذایی و همچنین در آزمایشات دارویی استفاده می شود که این موضوع از قدیم برای این سبزی رایج بوده است از این سبزی خشک نیز برای افزایش طعم و رنگ غذاهای طبخ شده استفاده می شود.

دانه های سبزی شنبلیله دارای خواص دارویی بی نظیر از جمله به عنوان کاهش دهنده کلسترول خون، کمک به شیردهی، ضد باکتری، محرک معده، ضد اشتها، عامل ضد دیابت، اثر محافظتی کبد و ضد سرطان هستند این اثرات فیزیولوژیکی مفید از جمله اثرات ضد دیابتی شنبلیله عمدتاً به ترکیب فیبر غذایی ذاتی این سبزی خشک شده مربوط می شود که ارزش غذایی بالایی دارد.

سبزی خشک ماهی

حتما ببینید

آلو بخارا صنعتی

رسیدن به ثروتی ستودنی با آلو بخارا

موفقیت را نباید تنها با خواندن و مطالعه مزه مزه کرد بلکه باید در مسیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *