برای تهیه انواع غذا مانند خورش با طعم های مختلف می توان از آلو برای طعم بیشتر و آلو با طعم مناسب برای غذا استفاده کرد و ضمن ایجاد طعم خوب برای آنها، مواد مغذی را افزایش داد.
در این میان انتخاب آلو خشک برای انواع خورش ها و استفاده از آن در غذاهای مختلف بسیار حائز اهمیت است و می توان گفت یکی از محبوب ترین میوه های خشک برای پخت و پز است.
آلو خورشتی با طعم های مناسب عرضه می شود و تنوع خشک کردن میوه به عنوان آلو باعث می شود این میوه طعم های متنوعی داشته باشد، البته انتخاب نوع آلو برای خشک کردن نیز مهم است.
آلو خورشتی گوشتی ارگانیک ۱ کیلویی(تضمین کیفیت)
ویژگیهای محصول
وزن خالص: ۱۰۰۰ گرم
وزن با بستهبندی: ۱۰۱۰ گرم
آلو خورشتی درجه ۱ درشت (۹۰۰ گرمی)
ویژگیهای محصول
وزن خالص: ۹۰۰ گرم
وزن با بستهبندی: ۱۲۰۰ گرم
درباره محصول
آلو خورشتی گوشتی مراغه ۱۰۰۰ گرمی
قبل مصرف بهتر است یکبار کاملا شسته شود
الو
منبع بسیار مناسب برای تامین انواع ویتامینها، کلسیم و آهن به …
آلو خورشتی سیاه شیرین (۹۰۰ گرمی)
ویژگیهای محصول
وزن خالص: ۹۰۰ گرم
وزن با بستهبندی: ۱۰۵۰ گرم
شیوه نگهداری: در یخچال
مناسب برای: انواع خورشت ایرانی
سایر توضیحات: آلو خورشتی بخورید به هزار و یک دلیل
زمان ماندگاری: در یخچال تا چند ماه
درباره محصول
آلو خورشتی سیاه شیرین و تاره امسال
ملس و شیرین مزه
با آفتاب خشک شده
تیزابی نیست
گوشتی و تازه
از باغات میوه قزوین
تمیز و آماده مصرف
مناسب برای انواع خورشت
آلو خورشتی درجه ۱ خوانساری (۱ کیلویی)
ویژگیهای محصول
وزن خالص: ۱۰۰۰ گرم
وزن با بستهبندی: ۱۲۰۰ گرم
مواد اولیه: آلو زرد
درباره محصول
آلو درجه یک بدون باکس و چوب اضافی از دل باغ های خوانسار با طعمی متفاوت
طرز تهیه:ابتدا آلوها را میشوییم سپس آن ها را در آب به همراه کمی نمک میجوشانیم زمانی که پوست آلو چروکیده شد آن ها را خارج کرده و در زیر آفتاب قرار میدهیم تا خشک شود.این محصول کاملا طبیعی و با رعایت کامل بهداشت تهیه و طبخ میشود.
نحوه استفاده:این محصول را میتوان مانند تنقلات به صورت خام استفاده کرد و نیز میتوان داخل انواع خورشت ها مانند خورشت سبزی،کرفس،قیمه و…مورد استفاده قرار داد.
مفید برای درمان امراض و دارای طعمی بینظیر.
آلو خورشتی ۵۰۰ گرمی اعلاء(تضمین کیفیت)
ویژگیهای محصول
وزن خالص: ۵۰۰ گرم
وزن با بستهبندی: ۸۰۰ گرم
مواد اولیه: الو
درباره محصول
آلو سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، منگنز، منیزیم، مس و پتاسیم است. این ماده غذایی همچنین دارای روی و آهن و مقدار کمی کلسیم است.
آلوها سرشار از ویتامین A, K و ویتامین C هستند. این میوه دارای مقادیر فراوانی از نیاسین، ریبوفلاوین و تیامین است.
تنوع.کیفیت.قیمت مناسب
آلو خورشتی گوشتی تازه و امساله (۱۰۰۰گرمی)
ویژگیهای محصول
وزن خالص: ۹۹۹ گرم
وزن با بستهبندی: ۱۰۰۰ گرم
مواد اولیه: الوی تازه
شیوه نگهداری: در کابینت و در ظرف در بسته نگهداری شود
مناسب برای: مناسب برای تغذیه سالم کودکان و مصرف در غذا
زمان ماندگاری: ماندگاری این محصول تا یک سال به شرط نگهداری در ظرف دربسته
سایر توضیحات: آلویخورشتی محلی آفتابی بدون تیزاب با مزه ملس رو به شیرینی دوستان عزیز آلو خورشتیمو تو طرح تخفیفات هیجان انگیزه شما میتونید از غرفه ما دیدن کنید و از دیگر محصولات غرفه انتخاب تا همراه با این محصول براتون ارسال بشه
آلوی خورشتی نمکی امسالی ۱ کیلویی درجه ۱ خوانسار (تضمین کیفیت)
ویژگیهای محصول
وزن خالص: ۱۰۰۰ گرم
وزن با بستهبندی: ۱۲۰۰ گرم
شیوه نگهداری: در جای خشک و خنک نگه داری شود .
مناسب برای: تقریبا همه
زمان ماندگاری: ۲ سال
سایر توضیحات: بسیار خوشمزه و خوش طعم و تمیز 😊 برای اطمینان بیشتر قبل از مصرف به ویژه برای کودکان شسته شود .
آلو خورشتی امسالی آلو خوانسار آفتابی اعلاء (تضمین کیفیت) ۱ کیلویی
ویژگیهای محصول
وزن خالص: ۱۰۰۰ گرم
وزن با بستهبندی: ۱۲۵۰ گرم
مناسب برای: غذا و تنقلات
شیوه نگهداری: خشک و خنک
سایر توضیحات: آلوی تازه خورشتی
زمان ماندگاری: طولانی
مواد اولیه: آلوی تازه
آلو خشک
آلو بیشتر برای استفاده در خورش ها در انواع بخارپز و ترش و انواعی که معمولا با پوست در زیر نور خورشید خشک می شوند، استفاده می شود، زیرا طعمی ملس و کمی شیرین دارند که طعم غذا را خوب می کند. البته انتخاب آلو خشک یا انواعی مانند آلو یا انواع ترش آن برای استفاده در غذا کاملا سلیقه ای است و ممکن است برخی افراد به دلیل تمایل به غذاهای ترش از انواع ترش استفاده کنند.
کاربرد انواع آلو خورشت گوشتی
طعم ترش و لطیف طعم فوق العاده ای است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. آلو یکی از طعم هایی است که می تواند این طعم عالی را به غذا بدهد. همانطور که از نامش پیداست در انواع خورش ها و غذاهای سرآشپزها استفاده می شود. چند نمونه از این غذاها عبارتند از:
- خورشت مرغ
- کوفته قلقلی
- خورشت به
- خورشت اسفناج
خواص آلو خورشت گوشتی
سلامت قلب
آلو دارای آنتی اکسیدان های قوی است که از اکسید شدن کلسترول در خون و رادیکال های آزاد مضر جلوگیری می کند، بنابراین از گردش خون در رگ های خونی حمایت می کند و سلامت قلب را تضمین می کند.
ضد سرطان
آنتوسیانین ها رنگدانه های موجود در این میوه هستند که با پاکسازی رادیکال های آزاد مضر از بدن در برابر سرطان سینه، سرطان دهان، سرطان دستگاه تنفس و سرطان دستگاه گوارش محافظت می کنند.
درمان آنفولانزا
به این دلیل که ترکیب عالی و مفیدی از ویتامین C و آهن دارد که می تواند در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا موثر باشد.
آنتی اکسیدان قوی
آلو سرشار از آنتی اکسیدان است که به عنوان یک سپر قوی در برابر نور خورشید عمل می کند، آسیب های ناشی از نور خورشید را به حداقل می رساند و باعث رشد سلول های جوان در بدن می شود.
سلامت چشم
وجود ویتامین A در میوه آلو به سلامت چشم، تقویت بینایی و محافظت از شبکیه کمک می کند.
درمان کم خونی
آلو تازه به ویژه بخارا به دلیل داشتن ترکیبات غنی از آهن کم خونی را کاهش می دهد و ویتامین C نیز جذب آهن را افزایش می دهد.
تسکین اعصاب + نیروبخش
منیزیم موجود در آلو برای انقباض ماهیچه های عصبی و سیگنال های عصبی ضروری است که به خودی خود نوعی آرامش و نشاط را به همراه دارد.
درمان شوره سر
ویتامین C همراه با فولیکول های آلو اثر شوره سر را کاهش می دهد و از پوسته پوسته شدن پوست سر جلوگیری می کند و باعث رشد موهای جدید می شود.
سلامت صفرا
فیبر محلول موجود در آلو با جذب صفرای اضافی در روده و سپس دفع آن و کاهش کلسترول و ادامه این روند به سلامت آن کمک می کند.
تنظیم کلسترول
پتاسیم و فیبر موجود در آلو به تنظیم کلسترول به خصوص در کبد کمک می کند و تا حد امکان آن را کاهش می دهد.
مقاومت بدن را افزایش دهید
این میوه سرشار از آهن، پتاسیم، فیبر، آنتی اکسیدان های مفید، سوربیتول و فلوراید است و سرشار از مواد معدنی است که به افزایش توانایی ها و قدرت بدن در کل کمک می کند.
درمان ناراحتی های گوارشی
ترکیبات سوربیتول و ایزاتین موجود در آلو می تواند به تنظیم عملکرد دستگاه گوارش و درمان یبوست و جلوگیری از اختلالات گوارشی کمک کند.
بهبود حافظه
آلو سرشار از آنتی اکسیدان است که این ترکیبات می توانند رادیکال های مضری را که به سلول های مغز آسیب می زند و حافظه را بهبود می بخشد، خنثی کند.
درمان آسم + تنگی نفس
یکی از میوه هایی که نقش مهمی در درمان آسم و تنگی نفس دارد آلو است که با خنثی سازی اثرات رادیکال های آزاد و وجود آنتی اکسیدان های قوی می تواند در درمان این بیماری موثر باشد.
سلامت کلیه + مثانه
این میوه به دلیل آبدار بودن، ادرارآوری قوی و پاک کنندگی خوب کلیه ها و مثانه، برای سلامت آن ها موثر است.
سلامت روده + معده
آلو حاوی ترکیبات هیدروکسی فنیل اتیلن است که ماهیچه های روده بزرگ را تحریک می کند و از حرکت و سرعت اجابت مزاج حمایت می کند و سوربیتول موجود در این میوه باعث تقویت و تنظیم معده می شود.
درمان دیابت
فیتونوترینت ها (مواد مغذی عالی) موجود در آلو باعث می شود این میوه گلوکز بسیار کمی داشته باشد، بنابراین به راحتی سطح قند خون را کنترل کرده و از ابتلا به دیابت به خصوص دیابت نوع ۲ جلوگیری می کند.
بهبود جریان خون
هم آلو و هم آلو، جذب آهن و آهن و ویتامین C بدن را افزایش می دهند، گردش خون را عادی می کنند و کم خونی را کاهش می دهند.
تقویت سیستم ایمنی بدن
آلو سرشار از ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K و فیبر است که به تقویت بدن و ایمنی آن در برابر بیماری ها کمک می کند.
استحکام استخوان
آلو سرشار از ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها است، بنابراین به دلیل وجود بور از تحلیل استخوان جلوگیری می کند و نقش مهمی در تشکیل استخوان دارد.
شادابی پوست
وجود ویتامین E و بتاکاروتن، خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در آلو باعث شادابی، طراوت و لطافت پوست می شود.
درمان التهاب و زخم
اگر چه میوههای آلو سرشار از آهن هستند، جریان خون را به بافتهای آسیبدیده از زخمها یا سایر التهابها افزایش میدهند و اثرات آن را از بین میبرند یا به حداقل میرسانند.
اصلاح پیری
ویتامین E و بتاکاروتن با افزایش متابولیسم از پیری زودرس جلوگیری می کند و البته ویتامین C با کاهش هیدروکسی پرولین و هیدروکسی سیلین برای تولید کلاژن علائم پیری را کاهش می دهد.