اگر باور کنید که شخصی پولدار هستید و برای رسیدن به هدفی تلاش کنید صد در صد خیلی زود آن باور به واقیت تبدیل می شود پس همیشه چیزی که دوست دارید بدست بیارید اول حسش کنید و بعد آن را بدست بیارید.
روغن بنفشه
برای درمان سرما خوردگی و بیماریهای فصلی روغن بنفشه و روغن کنجد شیراز بسیار مناسب است و این روغن با داشتن خواص خلط آوری به خاطر خواصی که دارد می تواند به گرفتگی مجاری تنفسی بسیار کمک کند و اگر دچار گلو درد داشتن خلط و گلو درد شدید می توانید از روغن بنفشه به عنوان یک کمک برای درمان این بیماری استفاده کنید.
این روغن به دلیل خواصی که دارد برای بسیاری از مشکلات تنفسی که حاصل از سرماخوردگی و سرفه و گرفتگی گلو می باشد بسیار مناسب است بهتر است که این محصول را به دستگاه بخور بریزید و بخور آن استفاده کنید.
این روغن بسیار مفید است و سالها تمامی پزشکان طب سنتی به افراد توصیه اکید نمودند که حتماً از این روغن استفاده کنند تا بسیاری از امراض و مشکلاتشان برطرف شود.
روغن تالو
شاید شما پیرو یک رژیم کتوژنیک باشید و حال این سوال برایتان پیش آمده باشد که آیا می شود این روغن را در خانه تهیه و استفاده نمود، باید گفت بله، با ما همراه باشید، در فرایند تهیه روغن تالو شما چیزی به جز چربی گوسفند یا گاو نمی خواهید، به همین جهت با دقت چربی را از گوشت جدا کنید، چربی ها را به تکه های کوچک برش داده تا یکنواخت تر شوند، می توانید از غذاساز نیز استفاده کنید.
چربی را در یک قابلمه بزرگ (جنس قابلمه در این فرایند مهم نیست) روی اجاق گاز روی حرارت ملایم قرار دهید، اجازه دهید به آرامی بجوشد، حواستان باشد حرارت زیاد باعث قهوه ای شدن چربی و خراب شدن طعم آن می شود، این فرآیند ممکن است چندین ساعت طول بکشد، به بررسی هر ساعت یا بیشتر ادامه دهید تا زمانی که به چند تکه شناور در یک مایع طلایی برسید.
قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و مایع را با عبور از یک الک در یک ظرف مقاوم در برابر حرارت برای نگهداری مانند شیشه بریزید، اجازه دهید تا روغن در دمای اتاق خنک شود، رنگ نهایی باید سفید باشد، داما ممکن است زرد هم باشد.
روغن ارده
انتخاب روغن ارده کنجد آسان است زیرا روغن ارده سنتی است که در پخت و پز استفاده می شود و خواص خود را حتی در دمای بالا تا ۲۵۰ درجه سانتیگراد حفظ می کند، سایر روغن های مایع صنعتی بی ضرر هستند.
از دیگر خواص این روغن ها می توان به خواص مفید آنها اشاره کرد و گاهی اوقات استفاده طولانی مدت از سایر روغن های مضر می تواند ممکن است طعم این روغن برای آنها مناسب نباشد، اما به مرور زمان احساس خوبی خواهند داشت و از خواص مفید آن لذت خواهند برد.
اما شما می توانید بدون استفاده از روغن ارده کنجد معمولی، ارگانیک و معمولی، طعم و بوی خوشمزه ای را دریافت کنید، در واقع این روغن خالص است که از خیساندن کنجد در آب به مدت چند ساعت و سپس آسیاب کردن آن با سنگ درشت درست می شود.
علاوه بر این، این روغن های طبیعی خواص زیادی دارند، برای تهیه این روغن ارده از کنجد مرغوب و بدون هیچ گونه ناخالصی استفاده شده است، از کنجد سنتی آن می توان به عنوان یک صبحانه کامل نیز استفاده کرد و از خواص خوشمزه و سالم آن بهره برد.