اگر می خواهید در برابر سختی ها تسلیم نشوید باید از اشتباهات گذشته درس بگیرید. اشتباهات گذشته مثل یک چراغ جاده رسیدن به موفقیت را روشن می سازد. امروزه اینترنت بسیار محبوب شده است و من با استفاده از این بستر در حوزه آجیل توانستم به ثروت کلانی دست پیدا کنم.
آجیل مخلوط درجه یک
از اسمش پیدا است که آجیل مخلوط درجه یک به ترکیبی از دانه های خوراکی اطلاق میگردد که در میان آنها بادام، پسته، تخمه و یا برخی از خشکبار دیده میشود.
به طور کل ترکیبات متعددی وجود دارند که از خانواده این غذای ویژه برشمرده میشوند و از آن جمله میتوان: آجیل ۴ مغز، آجیل ۷ مغز، آجیل مشکل گشا، آجیل پارسی و آجیل عربی را نام برد .
برای مثال آجیل ۴ مغز متشکل از پسته، بادام هندی، فندق و بادام درختی است و ترکیب آجیل ۷ مغز کمی متفاوت است و مغز گردو، کشمش و مواردی از این دست به آن اضافه شده است.
آجیل مشکل گشا هم یکی از پرفروش ترین آجیل ها محسوب میشود که برخی از آن در تشریفات مذهبی استفاده میکنند و تنها نخودچی به جمع آنها افزوده میشود.
آجیل چهار مغز شور
لازم است بدانید آجیل چهار مغز شور تشکیل شده است از مغز هایی مثل پسته، فندق،بادام و بادام هندی که ترکیب این چهار مغز در کنار یکدیگر یک آجیل فوق العاده را تشکیل می دهد.
یکی از اصلی ترین مشخصات این آجیل این است که از چهار مغز مشخص تشکیل شده است و در بسته بندی های مخصوص قرار گرفته و نوشته چهار مغز بر روی آن حک شده است.
البته این نکته را نیز یاد آور شویم که افراد بر اساس سلیقه خود و همچنین مناسب مهمانی های خود می توانند میوه خشک و یا هر نوع خشکبار دیگر به آن اضافه کنند.
آجیل مخلوط شب عید
آجیل های چهار مغز و هفت مغز جزء بهترین آجیل های ایرانی هستند که با کیفیت بسیار بالا به بازار عرضه می شوند و برای تشخیص مرغوب ترین نوع آجیل مخلوط شب عید باید به چند نکته که در ادامه توضیح خواهیم داد توجه زیادی داشته باشید.
به دلیل تنوع بالای آجیل مخلوط شب عید شما با هر نوع سلیقه و ذائقه ای که باشید می توانید محصول مورد نظر خود را انتخاب نمایید و طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
آجیل سرشار از ویتامین های مختلف و مواد معدنی بسیار ضروری برای بدن می باشد و از خواص بی شماری برخوردار است که ارزش غذایی این محصول عالی را بسیار بالا برده است.
نکات مهمی مانند: تازگی، اندازه، ظاهر، کیفیت، اطمینان از سلامت محصول و غیره در هنگام تهیه آجیل باید به آن ها توجه کرد تا بتوان از تمام خواص آن بهره برد.