در بازه زمانی کوتاهی از زندگیم ناامید شده بودم چرا که هر چه تلاش می کردم درآمد بالایی نداشتم و نمی توانستم به سود برسم. مشکل من در این بود که آموزش اصولی برای فروش پر سود ندیده بودم و هیچ تلاشی برای این موضوع نمی کردم تا اینکه با همکاری یکی از دوستان تاجرم تواتسنم مراحل فروش اصولی همراه با سود را آموزش ببینم و با انتخاب محصول بادام زمینی به سود بالایی دست پیدا کنم.
بادام زمینی خام با پوست
بادام زمینی علاوه بر ارزش غذایی بالایی که دارد یک ماده غذایی کم کالری و پر انرژی محسوب می شود و می توانید هنگامی که گرسنه هستید یا ضعف کرده اید از آن استفاده کنید.
بادام زمینی خام با یوست برخلاف اسمش هیچ ارتباطی با بادام درختی ندارد و در دسته آجیل قرار نمی گیرد بلکه به عنوان یکی از حبوبات ها شناخته می شود و با لوبیا، عدس و سویا مرتبط است.
همچنین نسبت به شکلات ها و قندها بسیار سالم تر بوده و برای افراد دیابتی مفید می باشد هستند.
به همین دلیل بادام زمینی یک غذای عالی برای افراد مبتلا به دیابت می باشد چرا که بادام زمینی باعث افزایش سطح فشار خون نمی شود.
علت این موضوع نیز پایین بودن کربوهیدرات است اما در عوض، پروتئین و چربی بسیار زیادی دارد.
خوب است بدانید که بادام زمینی یا کره بادام زمینی باعث می شود که زنانی که مبتلا به چاقی یا خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند بتوانند سطح قندخون خود را مدیریت کند.
بادام زمینی سفید
مغز بادام زمینی که از غلاف بیرون آمده را داخل دستگاه پوست گیری قرار می دهند، دستگاه با یک سری عملیات پوست قرمز آنرا جدا می کند. به این نوع از بادام زمینی، بادام زمینی سفید می گویند.
همانطور که ذکر شد کاربرد بیشتر بادام زمینی سفید شده باعث شده سفارش بیشتری از این محصول داشته باشیم. از کاربردهای بادام زمینی سفید شده می توان به موارد زیر اشاره کرد.
بادام زمینی سفید شده مخصوص کره گیری: این نوع بادام زمینی سفید شده بعد از پختن آماده کره گیری می شود. نکته ای که وجود دارد این است که هنگام پختن بادام زمینی سفید دقت کامل شود که نسوزد در این صورت بادام زمینی برای کره گیری مناسب می باشد.
بادام زمینی سفید شده مخصوص خلال کردن: این نوع بادام زمینی سفید شده باید از نوع درجه ۱ باشد چرا که خلال بادام زمینی باید درشت و کامل سفید باشد تا از کیفیت بهتری برخوردار باشد. نکته:بادام زمینی سفید شده که برای خلال بادام مورد استفاده می شود باید پخته شده باشد.
خلال بادام زمینی
خلال بادام زمینی بیشتر جهت تزیین مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، در نتیجه باید ظاهر آن کامل سفید باشد و خلال ها هنگام خلال کردن خرد نشده باشند.
خلال بادام زمینی یک افزودنی بسیار لذیذ و خوشمزه برای انواع غذاها و دسرها محسوب میشود.
و همچنین از آن برای تزیین کیک، غذاها و شیرینی استفاده می شود. خریداران عمده خلال بادام زمینی بیشتر تولید کنندگان کلوچه و کیک یا حتی حلوا اراده هستند که هر ساله سهم بزرگی از خلال بادام زمینی را به خود اختصاص می دهند.
امروزه علاوه بر خشکبار فروشی ها در سوپر مارکت ها هم شاهد خلال بادام زمینی هستیم که این نشانه علاقه مردم در استفاده از خلال بادام زمینی در غذاها و کیک ها است. در بازار دو دسته : ۱_خلال بادام زمینی ۲_خلال بادام درختی خلال داریم.