با کسب و کار اینترنتی به تولید ثروت پرداختم

با کسب و کار اینترنتی به تولید ثروت پرداختم

امروزه یکی از روش‌های کسب درآمد و تولید ثروت، از طریق اینترنت می‌گذرد.من با راه اندازی کسب و کار اینترنتی در حوزه حلوا به سود چشم گیری رسیدم و امروز یکی از شرکت های معتبر تولیدی در این زمینه از آن من است که سایتی با ایده های جذاب ارائه میکند.
حلوا

برای درست کردن حلوا کدو حلوایی با شیره انگور ابتدا باید شربت آن را تهیه نمود که برای این کار ابتدا کدو حلوایی را شسته و پوست تخمه آن را جدا کرده و تکه تکه می کنیم و کمی آب لازم اضافه می کنیم و آن را به صورت نیم پز در می آوریم و سپس شکر را به آن اضافه کرده و دوباره آن را روی شعله اجاق گاز گذاشته تا کاملاً پخته شود.

سپس گلاب را افزوده و به شربت اضافه می کنیم که در ادامه بجای شکر می توانیم از شیره انگور استفاده کنیم بعد آرد الک شده و آرد برنج را مخلوط می کنیم و کمی کره لازم را درون ظرفی ریخته و روی گاز قرار داده تا روغن را اضافه کنیم سپس آرد را ریخته و تفت می دهیم تا خوب هم خورده و کم کم شیره انگور را به آن اضافه می کنیم تا خوب مخلوط شود.

حلوا

حلوا شکری

امروزه با توجه به بازار داغ انواع محصولات خوراکی رژیمی در کشور ما، از جمله حلوا شکری رژیمی؛ تولید کنندگان و توزیع کنندگان بسیاری در زمینه این محصول فعالیت می نمایند.

همچنین حلوا شکری رژیمی مرغوب به بسیاری از کشور های همسایه صادر نیز می گردد. بازار این محصول به عنوان خوراکی کم کالری و در عین حال تقویت کننده و بسیار مفید، چه در داخل کشور و چه به عنوان کالای صادراتی؛ پر رونق می باشد.

ادامه مطلب  ترشی طعم شیرین ثروت را چاشنی زندگیم کرد

حلوا شکری به طور معمول از مواد اولیه پر انرژی و دارای کالری بالا، مانند شکر و ارده تهیه می شود. برای تولید حلوا شکری رژیمی می توان به جای گلوکز از شکر رژیمی استفاده نمود و یا این که مواد شیرین کننده طبیعی و سالم تری را جایگزین شکر نمود.

حلوا شکری

حلوا باسلوق

یکی از شیرینی ی پرطرفدار حلوا باسلوق است که با شیره انگور می توان آن را تهیه نمود بنابراین ما در ادامه طرز تهیه آن را توضیح می دهیم و خواص شیره انگور را برای شما شرح می دهیم.

ابتدا باید نشاسته را داخل ظرف بریزیم و آن را با آب سرد ترکیب می کنیم به صورتی که کامل صاف شود و در این مرحله بهتر است مواد را یکبار از صافی رد کنیم تا نسبت به رقیق شدن آن اطمینان حاصل کنیم ودر مرحله دوم شیره انگور را به مخلوط اضافه می کنیم و سپس بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم. وقتی مواد به ارامی حرارت ببیند و پخته شود رنگ ان از کمی و ماتی به غلیظ و شفاف تبدیل می شود.

در مرحله سوم وقتی مواد تیره و غلیظ شدف هل و گلاب را اضافه می کنیم و به قدری هم می زنیم تا مواد به ظرف نچسبد و در آخر بعد از اضافه گردن گردو  اجازه می دهیم تا مواد دم بکشد و بوی خامی آن از بین برود و در مرحله چرم باسلوق را داخل قالب  بریزید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

حلوا باسلوق

حتما ببینید

آلو بخارا صنعتی

رسیدن به ثروتی ستودنی با آلو بخارا

موفقیت را نباید تنها با خواندن و مطالعه مزه مزه کرد بلکه باید در مسیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *