در دنیای امروز آنچه که در رژیم غذایی هر خانواده اهمیت بسزایی دارد، مصرف میگو و به ویژه شاه میگو آکواریومی بزرگ ببری پفکی تمپورا می باشد. باید توجه داشت که مصرف غذاهایی با منشا دریایی به دلیل وجود مواد غذایی حاوی مقادیر زیادی مواد مورد نیاز بدن، برای حفط سلامتی در دراز مدت تعیین کننده است. پیش از آنکه به تشریح انواع شاه میگو پفکی بپردازیم، بهتر است که با فواید خانواده آبزیان سخت پوست و یا مضرات احتمالی آن بیشتر آشنا شویم.
در ادامه مطلب فوق سعی بر آن است که به مهمترین آنها اشاره کرده و مطالب را به نحوی که خواننده بتواند؛ بیشترین بهره برداری لازم را از آنها ببرد و به سوالات و ابهامات احتمالی درباره شاه میگو آکواریومی بزرگ پاسخ مناسبی داده شود، ارائه کنیم. انواع میگو و به ویژه انواع شاه میگو یکی از سخت پوستان دریایی بسیار خوشمزه و مغذی می باشد که به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار دریایی در سراسر جهان و منبعی سرشار از منابع عظیمی از کلسیم، ید و پروتئین است چنانچه مایل باشید تا در خصوص دیگر خواص شاه میگو اطلاع یابید می توانید به سایت مجموعه آراد برندینگ مراجعه نمایید.
در کشور های مختلف نحوه درست کردن غذاهای دریایی متفاوت است. مثلا درایران بیشتر ترجیح داده می شود غذا حسابی پخته و به قول قدیمی ها جا افتاده باشد. اما درکشور چین و تقریبا آسیای شرقی به صورت نیم پز یا بخار پز شده استفاده میشود. و سعی میشود با ادویه جات مزه و طعم غذاها را تغیر داده و شکل ظاهری آن حفظ شود.
البته مطمئنن این نوع غذاها برای ما ایرانی ها سازگار نیست چون از کودکی عادت به خوردن غذاهای نیم پز شده و بخار پز نداریم و کاری به درست بودن یا نبودن آن هم نداریم.
شاه میگو ایرانی
غذاهای مجلسی که در استان های جنوبی کشور برای مهمانهای خود درست می کنند، شاه میگو ایرانی است. در استانهای جنوبی از جمله خوزستان، بوشهر، هرمزگان و حتی سیستان و بلوچستان مهمان را خیلی محترم و مقدم می دانند.
مردمان این استان سعی میکنند شاه میگو ایرانی را برای مهمان تهیه کرده و در سفره ناهار یا شام قرار بدهند. بخاطر اینکه قیمت شاه میگو بالا هست و یکی از غذاهای گرانقیمت است.
سعی می شود مدت زمانی که مهمان در آن خانه حضور دارد حداقل یکبار از این غذا تهیه شده و استفاده شود. البته انوع مختلفی غذا می شود به میگو تهیه کرد و هم به صورت سنتی و هم به سبک مدرن و جدید. از انواع غذاهای سنتی میتوان به پلو میگو، غلیه میگو، خوراک میگو با گوجه فرنگی، و میگو کبابی اشاره کرد.
شاه میگو پفکی
پیش از اینکه به معرفی شاه میگو پفکی پرداخته شود، باید به خواص شاه میگو در سطح وسیع تری اشاره کنیم. مواد مغذی موجود درشاه میگو بسیار زیاد است و مصرف شاه میگو می تواند در منظم شدن فشار خون و بسیاری از بیماری هایی ناشی از آن و درموارد بسیاری توسط پزشکان و به افرادی که می خواهند بهبود آنها تسریع شود، توصیه می شود. مواد مغذی میگو آن قدر زیاداست که با مصرف شاه میگو به صورت هفته ای یک بار می تواند بسیاری از بیماری ها را کنترل و حتی به درمان آن بینجامد. با مصرف این ماده غذایی به جای گوشت قرمز،می توانیدشرایط بدنی بسیار مناسبی داشته باشید.
علاوه بر موارد ذکر شده، گوشت شاه میگو پفکی بسیار شیرین و لذیذ است که می تواند در طبخ محصولاتی نظیر شاه میگو پفکی و در مصارف خانگی و رستورانی مورداستفاده قرار گیرد. شاه میگو پفکی که از شاه میگو اعلا تهیه می شود، دارای مقادیر بسیار بالایی پروتئین و درعین حال چربی بسیار کم و مقدار باور نکردنی سلنیوم درگوشت آن است.
شاه میگو پفکی از ترکیب شاه میگو، تخم مرغ، ماست، آرد، بکینگ پودر، مقادیری آبلیمو، پیاز، زعفران با نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه تهیه می شود؛ شاه میگو پفکی را برای خوشمزه تر شدن باید در مقدار زیادی سس گوجه خوابانده شود.
در تحقیقات امروز ثابت شده است که وجود موادی که پیشتر به آن اشاره کردیم، باعث بهبود سیستم دفاعی بدن و بهبود در عملکرد عضلات دیواره های روده و معده و هضم بهتر غذاها می شود. شاه میگو پفکی باید از انواعی تهیه شود که شاه میگو مورد استفاده در آبی پرورش پیدا کرده باشد که از فیلتر های ماسه ای و کیسه فیلتری ۱ میکرونی عبور داده شده و هوادهی منظمی در آن صورت گیرد.