طرز تهیه بورانی لوبیا سبز ارومیه چگونه است؟ با گرم شدن هوا، محبوبیت غذاهای سبک دو برابر می شود. لوبیا سبز یکی از سبزیجاتی است که در انواع غذاهای تهیه شده با آن طرفداران زیادی دارد.
این غذا علاوه بر سبک بودن، رژیمی و سالم است و برای مواقعی که وقت کافی ندارید و نیاز به غذای سالم و خوش طعم دارید می تواند گزینه خوبی باشد. در زیر طرز تهیه بورانی لوبیا سبز را توضیح خواهیم داد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا سبز | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
روغن | به مقدار کم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
ماست | ۱ کاسه بزرگ |
پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک) | به مقدار لازم |
سیر | به مقدار لازم |
کره | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به میزان لازم |
دستور پخت بورانی با لوبیا سبز
مرحله اول
ابتدا لوبیاها را به اندازه دلخواه بشویید و تمیز کنید. سپس سر و پایین آن را ببرید و به دو سانتی متر برش دهید.
مرحله دوم
سپس لوبیاها را حدود پنج دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس آبکش کنید. دقت کنید که اجازه دهید آب لوبیا ها کشیده شود.
مرحله سوم
بعد از آبکش کردن لوبیا سبز، پیاز را به صورت هلالی برش داده و در تابه با کمی روغن تفت می دهیم. در این مرحله اجازه ندهید رنگ پیازها زیاد تغییر کند.
مرحله چهارم
بعد از سرخ شدن پیازها، لوبیا سبز را اضافه کنید و بگذارید کمی با پیاز تفت بخورد. در این مرحله نمک و فلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.
مرحله پنجم
باید در نظر داشته باشید که اگر می خواهید پیاز و لوبیا سبز بیشتر بپزند، می توانید کمی آب به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا آب غذا کاملا تبخیر شود. سپس در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
مرحله ششم
سیر را پوست گرفته و رنده کنید و به ماست اضافه کنید. سپس مخلوط سیر و ماست را روی حبوباتی که در ظرف سرو کردید بریزید.
مرحله هفتم
برای تموم کردن بورانی لوبیا سبز و تزیین، مقداری پودر فلفل و پاپریکا را روی غذا در کره تفت دهید و روی بورانی بریزید. حالا بورانی آماده است و می توانید آن را میل کنید. بعضی ها ترجیح می دهند بورانی را سرد بخورند، برای این منظور باید مدتی آن را در یخچال بگذارید.
نکات مهم در طرز تهیه بورانی لوبیا سبز
استفاده از ادویه های استفاده شده در این دستور بورانی را فراموش نکنید تا طعم این غذا را به درستی بچشید.
برای داشتن غذاهای سالم، سبک و رژیمی می توانید از این غذای خوشمزه استفاده کنید.
این غذا برای افرادی که گیاهخوار هستند مناسب است و می توانند با این دستور ساده طعم بی نظیری را تجربه کنند.
به یاد داشته باشید، اگر از کنسرو لوبیا سبز برای این غذا استفاده می کنید، حتما آن را آبکش کنید زیرا کنسرو لوبیا سبز نسبتاً سدیم بالایی دارد.
بورانی لوبیا سبز را می توانید در وعده نهار و شام و همچنین با سایر غذاها سرو کنید.
لوبیا سبز، صرف نظر از نحوه استفاده، خواص زیادی دارد. این غذا منبع غنی فیبر و ویتامین های مختلف است. همچنین این گیاه در کاهش خطر چاقی، بیماری های قلبی، دیابت و در نتیجه مرگ بسیار موثر است. به همین دلیل یکی از مواد اصلی در رژیم غذایی است.
خوردن لوبیا سبز می تواند به کنترل وزن، افزایش انرژی و بهبود هضم کمک کند.