حلوای شکلاتی یکی از حلواهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه حلوای شکلاتی با سایت آموزشی مگ سام همراه باشید.
مواد لازم حلوای شکلاتی | |
آرد سفید قنادی | ۱۲۵ گرم |
آرد نخودچی | ۷۰ گرم |
پودر قند | ۶۰ گرم |
شکلات شیری یا تلخ | ۹۰ گرم |
کره | ۴۰ گرم |
روغن جامد | ۲۵ گرم |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری سرپر |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری سرپر |
مواد لازم حلوای شکلاتی | |
شکلات شیری | ۶۰ گرم |
پسته خرد شده | به مقدار کافی |
طرز تهیه حلوای شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه یک حلوای شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار آرد سفید را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود بدون اینکه رنگ آن تغییر کند. حالا آرد نخودچی را در تابه ای جداگانه بریزید.
مرحله دوم
سپس تابه را با آرد نخودچی روی حرارت ملایم قرار دهید و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی کاملا از بین برود. توجه داشته باشید که آرد نخود زودتر از سفید می سوزد.
مرحله سوم
وقتی بوی خامی هر دو آرد کاملا از بین رفت، آنها را در سینی الک کنید. سپس کره و روغن جامد را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس با قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید.
مرحله چهارم
وقتی حلوا یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود سپس پودر شکر را به همراه پودر هل و پودر دارچین در تابه الک کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم
سپس شکلات شیری را روی اجاق گاز داغ می کنیم تا کاملا آب شود، سپس به تابه اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا حلوا کاملا یکدست و صاف شود. حالا حلوا را روی کاغذ روغنی بریزید.
مرحله ششم
سپس حلوا را به ضخامت ۱ سانتی متر مربع شکل می دهیم حالا مقداری شکلات آب شده را به طور یکنواخت روی حلوا می ریزیم و با پالت کاملا پهن می کنیم سپس در صورت تمایل با پسته تزئین می کنیم.
مرحله هفتم
سپس حلوا را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود، سپس آن را از یخچال خارج کرده و با چاقوی تیز بلند آن را مربع برش دهید و بعد از ۱۵ دقیقه استراحت آن را سرو کنید.