طرز تهیه حلوای کفگیری

طرز تهیه حلوای کفگیری تبریزی خوشمزه در خانه

طرز تهیه حلوای کفگیری تبریزی چگونه است؟ حلوای کفگیری تبریزی یکی از حلواهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با طعم های مختلف درست می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا با کفگیری تبریزی با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم حلوای کفگیری تبریزی
آرد سه صفر ۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
روغن جامد ⅓ پیمانه
پودر هل ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
پودر بادام ½ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت حلوای کفگیری تبریزی

مرحله اول

برای تهیه حلوای خوشمزه کفگیری تبریزی در ابتدای کار آرد سه صفر را در ظرف مناسبی الک کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس خوب تفت می دهیم تا آرد بوی خامی خود را از دست بدهد بدون اینکه رنگش تغییر کند.

مرحله دوم

بعد از ۴۵ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را دوباره داخل تابه الک کنید سپس کره و روغن را به تابه اضافه کنید و تابه را روی حرارت قرار دهید و به تفت دادن ادامه دهید تا مواد مخلوط شوند.

طرز تهیه حلوای کفگیری

مرحله سوم

بعد از ۱۰ دقیقه تفت دادن، ظرف را از روی حرارت بردارید سپس پودر هل، پودر زنجبیل و پودر بادام را به تابه اضافه کنید و با قاشق چوبی مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

حالا اجازه دهید حلوا کمی خنک شود سپس پودر شکر را در تابه الک کرده و خوب هم بزنید تا حلوا مخلوط و یکدست شود. سپس در صورت نیاز حلوا را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

ادامه مطلب  طرز تهیه چیکن پاپ کورن پنیری فارسی با طعم عالی

مرحله پنجم

سپس به یک قسمت از حلوا زعفران غلیظ را که با گلاب دم کرده ایم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا حلوا زعفرانی شود. حالا دو عدد حلوا را داخل تابه بریزید و آنها را جداگانه در یک طرف تابه جمع کنید.

مرحله ششم

در این مرحله حلوا را با کفگیر از تابه جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. در آخر روی حلوای پف کرده را با مقداری پودر پسته و گل یاس تزئین کرده و با چای سرو می کنیم.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *