طرز تهیه حلوا ایرمیک کاکائویی چگونه است؟ حلوای کاکائویی ارمیک یک حلوای خوشمزه و متفاوت ترکی است که قوام نرم و لطیفی دارد و می توانید از آن به عنوان یک صبحانه مناسب و خوش طعم استفاده کنید. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه حلوا کاکائو ایرمیک با سایت آموزشی مگ سام همراه باشید.
مواد لازم حلوا ایرمیک کاکائویی | |
ایرمیک دانه ریز( آرد سمولینا) | ۲ لیوان |
شیر | ۳ لیوان |
شکر | ۱ و نیم لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ۱ استکان |
دستور پخت حلوا ایرمیک کاکائویی
مرحله اول، شیر و کاکائو را مخلوط می کنیم
برای تهیه حلوای کاکائو ایرمیک ابتدا شیری را که از قبل به حرارت رسیده است در ظرفی ریخته و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و پودر کاکائو گلوله نشود.
مرحله دوم، وانیل را به شیر کاکائو اضافه می کنیم
سپس مقداری وانیل را به مایع شیر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا طعم وانیل گرفته شود، اگر از شکر وانیلی استفاده می کنید یک بسته از آن معادل ۵ گرم به مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم، کره را روی حرارت قرار می دهیم
سپس کره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود و سپس کره مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و بافت یکنواختی پیدا کنند.
مرحله چهارم، آرد و بلغور را اضافه می کنیم
سپس آرد ارمیک یا بلغور را کم کم و به صورت کنترل شده به مخلوط کره و روغن مایع اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا بوی خامی ارمیک گرفته شود.
مرحله پنجم، وقتی ایرمیک قهوه ای شد مخلوط شیر کاکائو را به مواد اضافه کنید
وقتی ایرمیک قهوه ای شد حرارت را کم کنید و سپس مخلوط شیر کاکائو را به مواد اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا شیرکاکائو کاملا جذب ایرمیک شود.
مرحله ششم، شکر را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه مدام هم می زنیم
سپس وقتی شیر کاملا جذب ایرمیک شد شکر را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه مدام هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود و دانه های آن دیگر دیده نشوند و جذب مواد شوند.
مرحله هفتم، ایرمیک آماده شده را داخل نایلون قرار دهید و با وردنه باز کنید
بعد از آن حلوای کاکائویی ایرمیک آماده شده را داخل نایلون قرار دهید و با وردنه باز کنید، سپس نایلون را از روی آن جدا کنید و با چاقوی تیز به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید یا از قالب های آماده استفاده کنید.
مرحله هشتم، روی ورقه های حلوای کاکائو ایرمیک کنجد، پودر نارگیل، پودر پسته یا آجیل بپاشید
سپس روی ورقه های حلوای کاکائو ایرمیک کنجد، پودر نارگیل، پودر پسته یا آجیل بپاشید، سپس حلوا را در ظرف مناسبی بریزید و استفاده کنید.
مرحله نهم، به حلوا شکل می دهیم
در صورت تمایل و به سلیقه خود می توانید به جای برش دادن حلوا در چند کاسه سلفون بریزید و حلوا را داخل آنها بریزید و سپس با دست یا قاشق از وسط آن تورفتگی ایجاد کنید.
مرحله دهم، داخل حلوای گود شده مقداری بستنی وانیلی می ریزیم
سپس داخل حلوای گود شده مقداری بستنی وانیلی بریزید و دوباره داخل بستنی را با حلوا پر کنید و کمی فشار دهید تا با هسته بستنی گلوله ای از حلوا درست شود.
مرحله یازدهم، روی حلوا را با پسته، نارگیل، کنجدو گردو تزئین می کنیم
سپس گلوله حلوا را در ظرف مناسبی برگردانید و سلفون را از روی آن بردارید و روی حلوا را با پودر پسته، نارگیل، کنجد، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده یا خلال بادام تزئین کنید. در نهایت مقداری حلوا کاکائو ایرمیک را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان میان وعده مناسب همراه با چای سرو کنید.