طرز تهیه خوراک جگر گاو خانگی چگونه است؟ خوراک جگر گاوی یکی از غذاهای نونی ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی درست می شود. برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام پخت جگر گاو با سایت مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جگر گوساله | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک جگر گاو
مرحله اول
برای تهیه خوراک لذیذ جگر گوساله در ابتدای کار جگر را به صورت نگینی درشت برش می دهیم سپس خوب می شوییم. سپس پیاز را پوست گرفته و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله یک تابه مناسب را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن می ریزیم سپس پیاز را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها ظاهر شود سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. سپس جگر خرد شده را به تابه اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله جگر را چند دقیقه تفت می دهیم تا کمی سرخ شود سپس نصف لیوان آب جوش به ماهیتابه اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس در تابه را می بندیم و اجازه می دهیم جگر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد.
مرحله پنجم
در این مدت سیب زمینی ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. سپس سیب زمینی ها را شسته و با دستمال تمیزی خشک می کنیم سپس ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله سیب زمینی ها را به تابه اضافه می کنیم و کاملا سرخ می کنیم. بعد از پخته شدن جگر، آب لیموترش را به همراه کمی نمک به تابه اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافی آن داخل تابه برود.
مرحله هفتم
بعد از اینکه آب اضافی داخل قابلمه کشیده شد و غذا به روغن افتاد، تابه را از روی حرارت برمی داریم. در آخر جگرها را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با سیب زمینی سرخ شده تزئین می کنیم.