طرز تهیه خورش سیر انار

طرز تهیه خورش سیر انار مازندرانی ساده در خانه

دستور پخت خورش سیر انار مازندرانی چگونه است؟ خورش انار و سیر یکی از لذیذترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توان آن را تهیه کرد و گزینه خوبی برای شب یلدا است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش سیر انار در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ ۵۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
انار دان شده ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۵ حبه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت خورش سیر انار

مرحله اول

برای تهیه خورش انار و سیر لذیذ در ابتدای کار ران و سینه های مرغ را به همراه کمی روغن در تابه مناسبی می ریزیم سپس تابه را روی اجاق می گذاریم و تکه های مرغ را یک طرف کاملا سرخ می کنیم.

مرحله دوم

حالا مقداری زردچوبه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و پس از سرخ شدن یک طرف تکه های مرغ، آن ها را برگردانید. سپس حبه های پیاز و سیر را ریز رنده کرده و به تابه اضافه کنید.

طرز تهیه خورش سیر انار

مرحله سوم

حالا تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز سرخ شود سپس رب انار را اضافه کرده و هم می زنیم. سپس ۲ فنجان آب به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. وقتی سس به جوش آمد، انار دان شده را اضافه کنید.

مرحله چهارم

سپس درب تابه را ببندید و اجازه دهید خورش به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه روی اجاق بماند تا کاملا خودش را بگیرد. بعد از این مدت خورش را در بشقاب مورد نظر بریزید و با کته سرو کنید.

ادامه مطلب  طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *