دستور پخت خورش سیر انار مازندرانی چگونه است؟ خورش انار و سیر یکی از لذیذترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توان آن را تهیه کرد و گزینه خوبی برای شب یلدا است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش سیر انار در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران و سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
انار دان شده | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۵ حبه |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش سیر انار
مرحله اول
برای تهیه خورش انار و سیر لذیذ در ابتدای کار ران و سینه های مرغ را به همراه کمی روغن در تابه مناسبی می ریزیم سپس تابه را روی اجاق می گذاریم و تکه های مرغ را یک طرف کاملا سرخ می کنیم.
مرحله دوم
حالا مقداری زردچوبه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و پس از سرخ شدن یک طرف تکه های مرغ، آن ها را برگردانید. سپس حبه های پیاز و سیر را ریز رنده کرده و به تابه اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز سرخ شود سپس رب انار را اضافه کرده و هم می زنیم. سپس ۲ فنجان آب به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. وقتی سس به جوش آمد، انار دان شده را اضافه کنید.
مرحله چهارم
سپس درب تابه را ببندید و اجازه دهید خورش به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه روی اجاق بماند تا کاملا خودش را بگیرد. بعد از این مدت خورش را در بشقاب مورد نظر بریزید و با کته سرو کنید.