دستور پخت خورش غوره مسما چگونه است؟ خورش غوره مسما یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم آن را با گوشت قرمز یا مرغ تهیه کنیم. برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام پخت خورش غوره مسما با سایت مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران یا سینه مرغ | ۴ تکه |
پیاز | ۳ عدد |
غوره بی دانه | ¾ لیوان |
رب انار | ۱ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
بادمجان | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش غوره مسما
مرحله اول
برای تهیه خورش غوره مسما مجلسی در ابتدای کار روی تکه های مرغ مقداری نمک و فلفل و زردچوبه می پاشیم و با دست ماساژ می دهیم سپس تابه مناسبی را روی اجاق گذاشته و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
وقتی روغن خوب داغ شد، تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید و همه تکه ها را به طور یکنواخت سرخ کنید، سپس از تابه بردارید و کنار بگذارید. سپس پیاز را به ورقه های نازک برش می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی اجاق می گذاریم و کمی روغن می ریزیم سپس پیاز را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا شفاف شود. سپس مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید.
مرحله چهارم
حالا غوره ها را به ماهیتابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. سپس تکه های مرغ را به قابلمه اضافه کنید و مقداری از مواد داخل قابلمه را روی مرغ ها بریزید.
مرحله پنجم
حالا آب جوش می ریزیم به اندازه ای که سطح مرغ ها را بپوشاند سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم بپزد. در این مدت بادمجان ها را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید.
مرحله ششم
در این مرحله ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن می ریزیم، پس از داغ شدن روغن، بادمجان ها را اضافه کرده و کاملا سرخ می کنیم. سپس گوجه ها را در همان ماهیتابه سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم
بعد از اینکه آب داخل قابلمه تقریبا تمام شد و داخل خورش روغن افتاد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم. سپس خورش را در ظرفی که می خواهیم می چینیم و با بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده تزیین می کنیم سپس با برنج سرو می کنیم.
نکته: شما به جای مرغ می توانید از گوشت هم استفاده کنید. تمامی مراحل یکسان است.