طرز تهیه خورش قیمه کنگر چگونه است؟ خورش قیمه کنگر یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است که می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل آشپزی و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کنگر قیمه با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کنگر | ۳۰۰ گرم |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
لپه | ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
لیمو عمانی | ۴ عدد |
زنجبیل تازه | ½ قاشق مرباخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش قیمه کنگر
مرحله اول، کدوها را می شوییم
برای تهیه خورش خوشمزه قیمه کنگر، در ابتدای کار کدو را می شوییم و در ظرف آب می ریزیم تا ۲ الی ۳ ساعت در آب بماند تا کاملا خیس بخورد. بعد از این مدت پیاز را ریز خرد کنید.
مرحله دوم، پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم
حالا پیاز را با کمی روغن مایع در ظرف مناسبی بریزید و خوب تفت دهید تا پیاز روشن و طلایی شود. سپس زنجبیل تازه را به قابلمه اضافه کنید و گوشت را بعد از کمی تفت دادن اضافه کنید.
مرحله سوم، گوشت ها را سرخ می کنیم
حالا پخت را ادامه می دهیم تا گوشت کاملا سرخ شود و رنگ آن تغییر کند. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رب و ادویه ها کاملا سرخ شوند.
مرحله چهارم، لپه را آبکشی می کنیم
حالا لپه را آبکشی می کنیم و در ظرف مناسبی با روغن می گذاریم سپس روی اجاق می گذاریم و خوب تفت می دهیم تا سرخ شود. سپس لپه را به همراه مقداری نمک و آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم، لیمو عمانی را اضافه می کنیم
حالا لیمو عمانی را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید خورش کاملا بپزد. سپس کنگر را در تابه مناسبی با روغن گذاشته و روی حرارت ملایم خوب سرخ می کنیم تا کنگر کاملا سرخ شود.
مرحله ششم، کنگر سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم
وقتی گوشت کاملا پخت، کنگر سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس اجازه دهید خورش کنگر به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. بعد از این مدت با برنج سرو می کنیم.