طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر پیتزا چگونه است؟ ذرت مکزیکی یک صبحانه یا شام بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که همانطور که از نامش پیداست نشات گرفته از کشور مکزیک است،
البته ذرت مکزیکی تهیه شده در مکزیک با ذرت مکزیکی تهیه شده در ایران بسیار متفاوت است. در تهیه ذرت مکزیکی در کشورمان از مواد مختلفی مانند ژامبون و کالباس، قارچ و سبزیجات معطر استفاده می شود که طعم این میان وعده را خوشمزه تر می کند.
برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر پیتزا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت کنسروی | ۱ قوطی |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
آویشن و آبلیمو | به اندازه کافی |
دستور پخت ذرت مکزیکی
مرحله اول، دانه های ذرت را جدا می کنیم
برای تهیه ذرت مکزیکی به روش خیابانی ابتدا دانه های ذرت را از آب داخل قوطی جدا کرده و کنار می گذاریم تا آب اضافی آنها گرفته شود سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و به آن روغن اضافه می کنیم. پس از ذوب شدن کره، ذرت ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا ذرت ها نرم شوند.
مرحله دوم، قارچ ها را به صورت حلقه ای یا نگینی خرد می کنیم
سپس قارچ ها را پس از شستن به صورت حلقه ای یا نگینی برش دهید سپس به قابلمه حاوی ذرت اضافه کنید. پخت را ادامه می دهیم تا قارچ ها آب خود را خارج کنند سپس کمی آبلیمو اضافه می کنیم. آب لیمو از تیره شدن رنگ قارچ ها جلوگیری می کند.
مرحله سوم، قارچ و ذرت را سرخ می کنیم
در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و درب قابلمه را به مدت ۵ دقیقه می گذاریم تا قارچ ها نرم شوند. بعد از ۵ دقیقه دوباره قارچ ها و ذرت ها را سرخ کنید تا آب آزاد شده توسط قارچ ها کاملا تبخیر شود.
مرحله چهارم، سس مایونز، نمک و فلفل را اضافه می کنیم
بعد از اینکه آب قابلمه تبخیر شد سس مایونز، کمی نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید و دوباره مواد را مخلوط کنید.
مرحله پنجم، پنیر پیتزا را اضافه می کنیم
پس از افزودن پنیر پیتزا، درب تابه را بگذارید و حرارت زیر ماهیتابه را خاموش کنید تا پنیر کاملا آب شود. بعد از ۲ دقیقه درب قابلمه را بردارید و ذرت مکزیکی را در ظرف دلخواه سرو کنید.
نکات طرز تهیه ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی با کالباس
حاصل ترکیب کالباس با ذرت طعم بسیار خوبی می دهد و به همین دلیل بیشتر غرفه های ذرت مکزیکی به ذرت خود کالباس یا ژامبون اضافه می کنند. بسته به ذائقه خود می توانید از کالباس های مختلف با طعمی که دوست دارید استفاده کنید.
اگر می خواهید به ذرت مکزیکی خود کالباس اضافه کنید، می توانید به میزان مواد دستور فوق حدود ۱۰۰ گرم کالباس را ریز خرد کنید و پس از تبخیر آب قارچ به قابلمه اضافه کنید. کالباس را حدود ۲ دقیقه در روغن سرخ کنید سپس طبق دستور به مراحل باقی مانده ادامه دهید.
ادویه های ذرت مکزیکی
همانطور که می دانید غذاهای مکزیکی به تند بودن معروف هستند و به همین دلیل عمده ترین ادویه های مورد استفاده در ذرت مکزیکی فلفل سیاه و فلفل قرمز است. البته یکی از مهم ترین ادویه هایی که ذرت مکزیکی را خوشمزه تر می کند آویشن است. در مکزیک از پودر پیاز خشک و نوعی چای مکزیکی نیز برای طعم دادن به ذرت مکزیکی استفاده می شود.
استفاده از ذرت آبپز
اگر ذرت خام در خانه دارید و نمی خواهید از کنسرو ذرت استفاده کنید، ذرت ها را در قابلمه ای با کمی آب قرار دهید، سپس روی حرارت قرار دهید و بعد از به جوش آمدن آب در قابلمه حرارت را کم کنید. ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت کم. برای بهتر شدن طعم ذرت بهتر است کمی نمک به آب در حال جوش اضافه کنید.
ذرت مکزیکی با بلال
همانطور که می دانید ذرت اصلی مکزیکی را در مکزیک با بلال کامل درست می کنند و روی آن را می جوشانند سپس با ترکیب کره و انواع ادویه های تند مانند فلفل قرمز سس مخصوص درست می کنند و روی بلال می مالند. ذرت مکزیکی در مکزیک پنیر ندارد.
ذرت مکزیکی بدون کالباس و قارچ
اگر می خواهید ذرت مکزیکی را به روشی کاملاً آسان و بدون موادی مانند قارچ و کالباس درست کنید، کافی است آن مواد را از لیست مواد مورد نیاز حذف کنید. طرز تهیه ذرت مکزیکی نیز تفاوتی ندارد و می توانید مراحل فوق را انجام دهید.