طرز تهیه رول ارده

طرز تهیه رول ارده مجلسی و خوشمزه در خانه

طرز تهیه رول ارده چگونه است؟ رول ارده یکی از نان های خوشمزه و مقوی است که می توان آن را با دستور پخت های مختلف تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول ارده با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم رول ارده
شیر ولرم ۲ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
خمیر مایه فوری ۱۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
آرد ۶ لیوان

 

مواد لازم میانی
ارده ۱ استکان
شکر ½ استکان
کره ۵۰ گرم

 

مواد لازم رومال
زرده تخم مرغ ۲ عدد
کنجد به مقدار کافی

 

دستور پخت رول ارده

طرز تهیه رول ارده

مرحله اول، شیر ولرم را به همراه روغن مایع، شکر، نمک و سفیده های تخم مرغ مخلوط می کنیم

برای تهیه نان ارده خوشمزه در ابتدای کار شیر ولرم را به همراه روغن مایع، شکر، نمک و سفیده های تخم مرغ درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم میزنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند.

مرحله دوم، آرد الک شده را اضافه می کنیم

در ادامه خمیر مایه را به کاسه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم، سپس آرد الک شده را کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. حالا خمیر را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به خوبی ورز می دهیم.

مرحله سوم، ۱ ساعت خمیر را در دمای محیط خانه استراحت می دهیم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن ۲ تا ۳ برابر شود. در این فاصله کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود.

ادامه مطلب  طرز تهیه چیکن پاپ کورن پنیری فارسی با طعم عالی

مرحله چهارم، کره ذوب شده را به همراه شکر و ارده درون یک کاسه مخلوط می کنیم

در ادامه کره ذوب شده را به همراه شکر و ارده درون یک کاسه مخلوط کرده و کنار می گذاریم. پس از اتمام استراحت خمیر، آنرا به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به ۵ چانه هم اندازه تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم، چانه ها را با کمک دست به صورتی که بیش از حد نازک نشوند باز می کنیم

حالا چانه ها را با کمک دست به صورتی که بیش از حد نازک نشوند باز می کنیم، سپس روی یک خمیر را با مقداری سس ارده رومال کرده و با یک خمیر دیگر می پوشانیم. در ادامه مراحل را تا پنج خمیر ادامه می دهیم.

مرحله ششم، خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال استراحت می دهیم.

توجه داشته باشید روی خمیر آخر را با سس ارده رومال نکنید. حالا ۵ چانه دیگر را به همین ترتیب درست کرده و اطراف خمیرها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم و مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال استراحت می دهیم.

مرحله هفتم، فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم

در این فاصله فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. پس از اتمام استراحت خمیر آنها را با کمک وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم. (به این منظور که ۵ طبقه خمیر را به یک سانتی متر می رسانیم)

مرحله هشتم، خمیر ها را رول می کنیم

حالا خمیر به دست آمده را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به ۵ قسمت مساوی دیگر برش می زنیم. در ادامه هر قسمت را رول کرده و درون سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده ایم می چینیم.

ادامه مطلب  طرز تهیه لقمه مرغ خوشمزه با طعم بی نظیر در خانه

مرحله نهم، زرده تخم مرغ رومال کرده و کنجد را اضافه می کنیم

حالا روی رول ها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و مقداری کنجد به صورت پخش روی آنها می ریزیم، سپس سینی را طبقه میانی فر گذاشته تا نان ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزد و روی آن ها طلایی و خوشرنگ شود.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *