طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده با طعم بی نظیر رستورانی

زرشک پلو با مرغ یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در بین ایرانیان محبوبیت خاصی دارد. زرشک پلو مانند غذاهایی مانند کباب، مرغ کبابی و … غذای خاصی محسوب می شود که برای سرو مراسم مهم استفاده می شود.

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده با سایت مگ سام همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
زرشک ۱ پیمانه
کره ۲۵ گرم
سینه یا ران مرغ ۴ تکه
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت زرشک پلو با مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه برشک پلو با مرغ خوشمزه و خاص ابتدا جوجه ها را آماده می کنیم. برای این کار ابتدا کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط می کنیم سپس تکه های گوشت مرغ را می مالیم.

مرحله دوم

حالا مرغ را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا طعم ادویه ها گرفته شود. بعد از اینکه مرغ مزه دار شد، تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. حالا صبر می کنیم تا روغن خوب داغ شود.

مرحله سوم

سپس تکه های مرغ را داخل آن می گذاریم هر طرف تکه های مرغ را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا کاملا طلایی شوند. سپس پیاز ناگینی و سیر خرد شده را در قابلمه مناسبی بریزید. سپس با کمی روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.

ادامه مطلب  طرز تهیه خورش قیمه کنگر با لپه با طعم بی نظیر در خانه

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

مرحله چهارم

بعد از اینکه سیر و پیاز روشن و شفاف شد ادویه ها را به همراه نمک و رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ پوره گوجه فرنگی خوب باز شود سپس در آخر تکه های مرغ را در قابلمه می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله دو یا سه لیوان آب جوش داخل قابلمه میریزیم، آب به اندازه ای که دو بند انگشت روی مرغ را بپوشاند، آبلیمو را اضافه میکنیم و میگذاریم به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم بجوشد و سس غلیظ شود.

مرحله ششم

حالا ۱۰ دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، زعفران دم شده را به مرغ اضافه کنید. زرشک شسته شده را با کمی روغن یا کره روی حرارت ملایم تفت دهید سپس شکر را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا شکر کاراملی شود.

مرحله هفتم

در آخر یک قاشق زعفران دم کرده را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید. برنج را هم بعد از آبکشی می جوشانیم. در نهایت برنج را در ظرف سرو قرار داده و زرشک را روی برنج تزئین کنید. هنگام سرو می توانیم مرغ را همراه با سس یا جدا در ظرف قرار دهیم.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *