طرز تهیه سالاد تن ماهی چگونه است؟ سالاد تن یکی از سالادهایی است که می توانیم به عنوان یک غذای کامل سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد تن در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کنسرو تن ماهی | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
خیارشور | ۴ عدد متوسط |
کنسرو نخود فرنگی | ۴ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | به مقدار کافی |
شوید تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
دستور پخت سالاد تن ماهی
مرحله اول
برای تهیه سالاد مجلسی با ماهی تن، ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید، سپس بشویید و به قطعات کوچک برش دهید. سپس سیب زمینی ها را در قابلمه آب ریخته و قابلمه را روی اجاق قرار دهید.
مرحله دوم
حالا بگذارید سیب زمینی ها در آب در حال جوش بمانند تا کاملا بپزند. در مرحله بعد کنسرو ماهی تن را در قابلمه آب می ریزیم سپس قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم و اجازه می دهیم ماهی تن به مدت ۲۰ دقیقه در آب در حال جوش بماند.
مرحله سوم
در این مرحله بعد از این مدت کنسرو ماهی تن را از قابلمه خارج می کنیم سپس ماهی تن را از صافی رد می کنیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس گوشت ماهی تن را برش داده و در ظرف مناسبی قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا سیب زمینی ها را در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود سپس کاملا خنک شود. سپس شوید را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی آن کاملا کشیده شود.
مرحله پنجم
در این مرحله رازیانه را روی تخته گوشت گذاشته سپس آن را ریز خرد کرده و به ماهی اضافه می کنیم. سپس سیب زمینی ها را به همراه نمک و فلفل سیاه و قرمز به ماهی اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله ششم
حالا خیارشور را می شوییم سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. در مرحله بعد نخود فرنگی های کنسرو شده را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس نخود، خیارشور و مایونز را به مخلوط ماهی تن اضافه کنید.
مرحله هفتم
در آخر سالاد تن ماهی را با قاشق برگردانید تا مواد سالاد با سس آغشته شود. در آخر سالاد تن ماهی را در یخچال بگذارید و ۲ ساعت بگذارید بماند تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
منبع: sheidabanoo