سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار و معروف در ایران است که بیشتر در مجالس و مهمانی ها استفاده می شود. البته می توانید این سالاد را به دلیل وجود موادی مانند ژامبون، سس مایونز و انواع سبزیجات به عنوان یک وعده غذایی کامل مانند سالاد الویه استفاده کنید.
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه سالاد ماکارونی با سایت مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ژامبون یا گوشت مرغ | ۳۰۰ گرم |
ماکارونی فرمی | ۳۰۰ گرم |
خیارشور | ۶ عدد متوسط |
نخود فرنگی | ۱۰۰ گرم |
ذرت | ۱۰۰ گرم |
سس مایونز | به اندازه دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
دستور پخت سالاد ماکارونی
مرحله اول
برای تهیه سالاد ماکارونی ابتدا یک قابلمه آب را روی اجاق قرار دهید و آن را به جوش بیاورید، سپس ۱ قاشق چایخوری کره مایع و کمی نمک به آب در حال جوش اضافه کنید. سپس ماکارونی های فرمی را در آب جوش بریزید.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که روغن را اضافه می کنیم تا ماکارونی ها به هم نچسبند و در هنگام پخت حالت خمیری پیدا نکنند. بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه ماکارونی را در آبکش ریخته و با آب سرد بشویید سپس کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله سوم
نکته مهم در مورد ماکارونی برای سالاد ماکارونی این است که خیلی نرم و غلیظ نباشد و حالت خود را حفظ کند به طوری که بیشتر از ۷-۱۰ دقیقه برای پختن ماکارونی وقت نگذاریم. (زمان دقیق پخت در پشت بسته ماکارونی درج شده است)
مرحله چهارم
در این مرحله ژامبون یا مرغ را به شکل دلخواه برش داده و در یک کاسه بزرگ و جادار قرار دهید. اگر بخواهیم از مرغ برای تهیه این سالاد خوشمزه استفاده کنیم، ابتدا باید مرغ را بپزیم.
مرحله پنجم
برای این کار گوشت مرغ را به همراه کمی آب، نمک، زردچوبه و پیاز خرد شده در قابلمه مناسبی ریخته و روی آتش می گذاریم تا گوشت مرغ آماده شود. سپس مرغ را خرد می کنیم. سپس ترشی را نیز به دلخواه برش می دهیم.
مرحله ششم
سپس ژامبون مرغ را به کاسه اضافه کنید. سپس ماکارونی را به کاسه اضافه کنید. سپس ذرت را به همراه نخود فرنگی به کاسه اضافه کنید. می توانید ذرت و نخود را خودتان بپزید یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله سس مایونز را در ظرف کوچکی بریزید سپس کمی نمک، فلفل و در صورت تمایل مقداری شوید خشک و آبلیمو به سس اضافه کنید و مواد سس را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله هشتم
در این مرحله سس را به مواد سالاد اضافه کنید و خیلی آرام مواد را هم بزنید تا بدون له شدن مواد سالاد، سس به تمام قسمت های سالاد برسد. باید مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا له نشوند زیرا ظاهر سالاد را خراب می کند.
مرحله نهم
پس از آماده شدن سالاد، آن را به سلیقه خود تزئین کنید و قبل از سرو حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. اگر می خواهید سالاد را چند ساعت بعد سرو کنید، سس را یک ساعت قبل از سرو اضافه کنید تا تازه بماند.