دستور پخت ساندویچ مرغ سرد چگونه است؟ ساندویچ مرغ سرد یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و سریع است که با مواد مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد با سایت مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
هویج رنده شده | ۱ پیمانه |
ذرت | ۱ پیمانه |
شوید تازه | ¼ پیمانه |
خیارشور | ⅔ پیمانه |
کاهو | ۲ پیمانه |
ماست | ⅔ پیمانه |
سس مایونز بدون چربی | ⅓ پیمانه |
نان مینی باگت | ۴ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت ساندویچ مرغ سرد
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ مرغ سرد خوشمزه در ابتدای کار فیله های مرغ را با کمی آب و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پیاز می پزیم. پس از پخته شدن فیله های مرغ، آنها را ریز خرد کنید.
مرحله دوم
حالا خیارشور را ریز خرد می کنیم و همراه با هویج رنده شده و ذرت و فیله مرغ در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس کاهو را ریز خرد کرده و همراه با رازیانه خرد شده به کاسه اضافه کنید.
مرحله سوم
در مرحله بعد ماست را با مایونز و مقداری نمک و فلفل در ظرفی مخلوط کنید تا یکدست شود سپس به ظرف مواد اضافه کنید و با دو قاشق خوب هم بزنید تا سس با مواد ساندویچ مخلوط شود.
مرحله چهارم
در این مرحله مینی باگت را به دو قسمت تقسیم می کنیم و ۲ قاشق از مواد ساندویچ را داخل آن می ریزیم و با خلال دندان فیکس می کنیم. در نهایت ساندویچ را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.