طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که می توان آن را در دستور العمل های مختلف تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت راسته گوساله ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد کوچک
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۶ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه و ادویه مخلوط به مقدار کافی
ادویه گوشت، زردچوبه و پاپریکا به مقدار کافی
پودر سیر و پودر آویشن به مقدار کافی

دستور پخت ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

مرحله اول، راسته گوساله را به صورت مکعبی خرد می کنیم

برای تهیه ساندویچ بندری گوشت خوشمزه در ابتدای کار راسته گوساله را به صورت مکعبی خرد کرده و کنار می گذاریم، سپس ۱ عدد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن می ریزیم.

مرحله دوم، پیاز را کمی تفت داده و مقداری ادویه گوشت، ادویه مخلوط، پاپریکا و پودر سیر اضافه می کنیم

در ادامه پیاز را کمی تفت داده و مقداری ادویه گوشت، ادویه مخلوط، پاپریکا و پودر سیر اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها آزاد شود، سپس گوشت را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت کاملا سرخ شود.

مرحله سوم، گوشت را به مدت ۲ تا ۳ ساعت کاملا می پزیم

حالا به اندازه ای که روی گوشت را کاملا بپوشاند به قابلمه آب گرم اضافه کرده و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت کاملا پخته و نرم شود و فقط مقدار کمی از آب گوشت غلیظ درون قابلمه باقی بماند.

ادامه مطلب  طرز تهیه کباب تابه ای ترش با رب انار خوشمزه در خانه

مرحله چهارم، برای سس پیاز را نگینی خرد می کنیم

حالا به سراغ درست کردن سس می رویم، برای این منظور پیاز باقی مانده را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله پنجم، مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک و پودر آویشن به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم 

در ادامه مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک و پودر آویشن به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود. حالا گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست شان را جدا کرده، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله ششم، گوجه فرنگی ها را سرخ می کنیم

حالا گوجه خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا گوجه فرنگی سرخ شود. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نازک اسلایس کرده، سپس به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مواد سرخ شوند.

مرحله هفتم، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم

زمانی که مقداری از آب اضافه سس کشیده شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود، سپس اجازه می دهیم سس به مدت یک ساعت بپزد.

مرحله هشتم، سس گوجه فرنگی را به قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم

زمانی که گوشت کاملا پخته و نرم شد، سس گوجه فرنگی را به قابلمه حاوی گوشت اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا مزه ها به خورد هم بروند.

ادامه مطلب  طرز تهیه یایلا چورباسی ترکیه ای با طعم لذیذ

مرحله نهم، بندری گوشت را میان نان باگت ریخته و به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم

پس از گذشت این زمان بندری گوشت را میان نان باگت ریخته و به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم. توجه داشته باشید این نوع غذا بسیار تند است که نسبت به سلیقه خود می توانید آن را کمتر کنید.

حتما ببینید

طرز تهیه لقمه مرغ

طرز تهیه لقمه مرغ خوشمزه با طعم بی نظیر در خانه

طرز تهیه لقمه مرغ چگونه است؟ لقمه مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *