طرز تهیه لقمه مرغ

طرز تهیه لقمه مرغ خوشمزه با طعم بی نظیر در خانه

طرز تهیه لقمه مرغ چگونه است؟ لقمه مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و سالم است که می توان آن را با دستور پخت های مختلف تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت مرغ با سایت آموزشی مگ سام همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه گیلاسی به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار کافی
پودر آویشن و پودر سیر به مقدار کافی

 

مواد لازم برای سس
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
مایونز ۱ قاشق غذاخوری
خیارشور ۱ عدد
لیمو ترش تازه ½ لیمو ترش
نان لواش ۱ عدد

دستور پخت لقمه مرغ

طرز تهیه لقمه مرغ

مرحله اول، سینه مرغ را به همراه سس مایونز، ماست و مواد دیگر مخلوط می کنیم

برای تهیه لقمه مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به همراه سس مایونز، ماست و مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم، سینه مرغ ها را ۱ شب در یخچال قرار می دهیم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم تا سینه های مرغ به مدت ۱ شب درون یخچال استراحت کنند و مزه دار شوند. پس از گذشت این زمان به سراغ درست کردن سس می رویم.

مرحله سوم، خیارشور را ریز زدنده کرده و به مواد اضافه می کنیم

برای این منظور خیارشور را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه ماست، سس مایونز و مقداری پاپریکا و نعنا خشک درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. ساندویچ مرغ تنوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود

ادامه مطلب  طرز تهیه چپلی کباب افغانی خوشمزه به روش سنتی

مرحله چهارم، سینه مرغ ها را گریل می کنیم

در ادامه یک تابه گریل روی حرارت ملایم گذاشته و درون آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس سینه های مرغ مزه دار شده را درون تابه قرار می دهیم و دو طرف شان را کاملا گریل کرده تا سرخ شده و بپزند.

مرحله پنجم، پیاز و گوجه را خرد می کنیم

حالا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شوند. در ادامه گوجه گیلاسی را به صورت نواری خرد می کنیم.

مرحله ششم، گوجه به همراه مواد تفت می دهیم

در ادامه گوجه خرد شده را به همراه مقداری پاپریکا، پودر سیر، پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا مواد سرخ شوند. حالا نان لواش را روی سطح کار قرار می دهیم.

ساندویچ مرغ فوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود

مرحله هفتم، سینه های مرغ گریل شده را روی نان لواش می چینیم

حالا مقداری از سس خیارشور روی نان ریخته و با قاشق کاملا پخش می کنیم، سپس سینه های مرغ گریل شده را روی نان لواش می چینیم و مقداری از مخلوط پیاز و گوجه فرنگی روی آن می ریزیم.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *