طرز تهیه سوپ عدس و ماست ترکیه ای چگونه است؟ سوپ ماست و عدس یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه است که برای رژیم ها بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ عدس و ماست در ادامه با سایت مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
عدس | ۱ استکان |
رشته | ۱ لیوان |
ماست | ۲ لیوان |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۱٫۵ لیتر |
نمک | به مقدار کافی |
مواد لازم روی سوپ | |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
نعنا | ۱ قاشق مرباخوری |
دستور پخت سوپ عدس و ماست
مرحله اول، عدس ها را می پزیم
برای تهیه سوپ عدس و ماست آسان ابتدا عدس ها را شسته و در قابلمه آب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید عدس ها کاملا بپزند و نرم شوند.
مرحله دوم، عدس های پخته شده آبکش می کنیم
وقتی عدس ها کاملاً پخته شدند، آن ها را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن کشیده شود. حالا در ظرف مناسبی یک و نیم لیتر آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب به نقطه جوش برسد.
مرحله سوم، رشته را به قابلمه اضافه می کنیم
وقتی آب به جوش آمد رشته را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید کاملا بجوشد سپس عدس پخته شده را به قابلمه اضافه کنید تا با هم به مدت ۲ دقیقه بجوشد. حالا ماست را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله چهارم، آرد را همراه با زرده به کاسه حاوی ماست اضافه کرده و با همزن خوب هم می زنیم
سپس آرد را همراه با زرده به کاسه حاوی ماست اضافه کرده و با همزن خوب هم می زنیم تا یکدست شود. حالا ۲-۳ لیوان سوپ را به کاسه ماست اضافه کنید.
مرحله پنجم، ماست را به قابلمه اضافه می کنیم
سپس با سرعت زیاد هم می زنیم تا ماست نبرد، سپس دمای آن تقریباً با سوپ برابر می شود. حالا مخلوط ماست را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا ماست خوب در سوپ پخش شود.
مرحله ششم، ۵ تا ۱۰ دقیقه سوپ را هم می زنیم
وقتی سوپ ماست به جوش آمد مقدار نمک را تنظیم کنید و بگذارید سوپ به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد. توجه داشته باشید که برای جلوگیری از بریده بریده شدن ماست یا چسبیدن ماست به ته آن، باید سوپ را مدام هم بزنید.
مرحله هفتم، کره و نعنا را اضافه کرده و تفت می دهیم
در این مرحله کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره کاملا آب شود سپس نعنا را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که نعنا به دلیل برشته شدن زیاد میسوزد.
مرحله هشتم، با نعنا داغ تزئین می کنیم
پس از جا افتادن آش، قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید، سپس نعنا داغ را به آن اضافه کنید و به دلخواه هم بزنید یا با نعنا داغ تزیین کنید.