طرز تهیه سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ برای سرما خوردگی، قوی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه سوپ مرغ چگونه است؟ سوپ مرغ یکی از سوپ های بین المللی لذیذ و مقوی است که در کشورهای مختلف با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود.

این سوپ خوشمزه یکی از سوپ های مقوی محسوب می شود که برای درمان سرماخوردگی نیز مفید است. برای مشاهده آموزش کامل آشپزی و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ مرغ با مگ سام همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
هویج ۲ عدد متوسط
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
لیمو ترش ۱ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۱ حبه
جعفری ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

دستور پخت سوپ مرغ

مرحله اول، مرغ را در ظرف مناسب ریخته و تفت می دهیم

برای تهیه سوپ مرغ خوشمزه ابتدا مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و بدون روغن کمی تفت دهید سپس روغن بسیار کمی را به همراه زردچوبه به مرغ اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ۲ پیمانه آب جوش اضافه کنید.

مرحله دوم، گوشت مرغ را ۱۵ دقیقه می پزیم

گوشت مرغ را به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش می گذاریم تا علاوه بر بوی مرغ، نرم شود. پس از پخته شدن مرغ، آن را به قطعات کوچک برش دهید و کنار بگذارید.

نکته: برای رفع کامل طعم و بوی بد گوشت مرغ، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، کف سفید را با قاشق روی سطح آب جمع کرده و دور می اندازیم.

مرحله سوم، سیر و پیاز را خرد می کنیم

در این مرحله سیر و پیاز را ریز خرد می کنیم و در ظرف مناسبی با روغن خیلی کم تفت می دهیم تا مخلوط سیر و پیاز روشن شود. توجه داشته باشید که در این مرحله باید روغن بسیار کمی اضافه کنید زیرا روغن زیاد باعث چرب شدن سوپ می شود.

ادامه مطلب  طرز تهیه کوکو کدو حلوایی گیلانی مجلسی خوشمزه

مرحله چهارم، زرد چوبه را اضافه می کنیم

بعد از سبک شدن سیر و پیاز کمی زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم. سپس مرغ خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه با مخلوط سیر و پیاز تفت دهید.

طرز تهیه سوپ مرغ

مرحله پنجم، ۴ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم

در این مرحله ۴ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می بندیم تا مرغ کاملا بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه هویج ها را به صورت دایره یا حلقه ای برش دهید سپس به قابلمه سوپ اضافه کنید.

مرحله ششم، سیب زمینی ها را خرد می کنیم

۱۵ دقیقه بعد از افزودن هویج، سیب زمینی ها را ریز خرد کرده و به قابلمه سوپ اضافه کنید. مواظب باشید سیب زمینی را همزمان با بقیه مواد اضافه نکنید چون خیلی زود له می شوند.

مرحله هفتم، جعفری را خرد می کنیم

در ۱۵ دقیقه آخر پخت، جعفری را خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید. پس از افزودن جعفری به هیچ عنوان درب قابلمه را نگذارید زیرا باعث تغییر رنگ جعفری می شود.

مرحله هشتم، با جعفری سوپ را تزئین می کنیم

پس از آماده شدن کامل سوپ، آن را در یک کاسه سوپ بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و لیمو ترش تزئین کنید. می توانید داخل سوپ آبلیمو بریزید یا بعد از آماده شدن با سوپ سرو کنید.

نکات طرز تهیه سوپ مرغ

سوپ مرغ لعاب دار

سوپ مرغ یکی از انواع سوپ است که آبکی و بدون لعاب است، اگر می خواهید سوپ مرغ شما کمی سفت و لعاب دار باشد، می توانید هنگام اضافه کردن هویج، رشته ورمیشل خرد شده (یا پودر شده) را به اندازه یک مشت کوچک اضافه کنید.تا سوپ شما لعاب دار شود.

ادامه مطلب  طرز تهیه سالاد تن ماهی ساده خوشمزه و فوری

خوش رنگ شدن سوپ

رنگ سوپ مرغ معمولاً به دلیل استفاده از زردچوبه زرد کم رنگ است و ممکن است بسیاری از افراد ظاهر این سوپ را دوست نداشته باشند. برای داشتن سوپ مرغ خوش رنگ تر، می توانید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید، سپس آن را به سوپ اضافه کنید.

استفاده از عصاره مرغ

در صورت تمایل می توانیم از عصاره مرغ نیز در این سوپ استفاده کنیم تا سوپ خوشمزه تر شود. توصیه ما استفاده از آب مرغ خانگی است که طعم فوق العاده ای به سوپ مرغ می دهد.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *