طرز تهیه عاشوره

طرز تهیه عاشوره ترکیه سنتی خوشمزه

عاشوره یکی از غذاهای محلی و لذیذ ترکیه است که بیشتر در مراسم مذهبی و نذری استفاده می شود و طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار آسان و سریع است. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز پخت عاشوره با سایت آموزشی مگ سام همراه باشید.

مواد لازم برای ۶-۸ نفر
گندم حلیم یک و نیم لیوان
نخود ۱ استکان
لوبیا سفید ۱ استکان
برنج ریز یا نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
قیسی ۱۵ عدد
انجیر خشک ۱۱ عدد
کشمش زرد ۱ استکان
کشمش ریز سیاه ۱ استکان
شکر ۳ و نیم استکان
پرتقال ۱ عدد
پودر پسته برای تزئین ۱ استکان
بادام بدون پوست یک و نیم لیوان
فندق بدون پوست یک لیوان
چوب دارچین به مقدار دلخواه

طرز تهیه عاشوره

مرحله اول

ابتدا نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده اید آبکشی کنید تا پف نکنند و زودتر بپزند و در قابلمه بریزید و با آب بگذارید تا خوب بپزند.

نکته: بهتر است آب نخود و لوبیا را که خیس خورده اند چندین بار عوض کنید.

مرحله دوم

سپس گندمی را که دو تا سه ساعت در آب خیس کرده اید آبکشی کنید و با کمی آب در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا خوب بپزد و دانه های گندم شکفته شود.

مرحله سوم

برنجی را که چند ساعت در آب خیس کرده اید آبکشی کرده و به گندم اضافه کنید، نخود و لوبیا را داخل گندم بریزید و با کمی آب روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله چهارم

همه مواد را با هم مخلوط کنید سپس یک عدد پرتقال را بشویید و پوست پرتقال را روی رنده ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید و آب پرتقال را بگیرید و روی مواد بریزید.

ادامه مطلب  طرز تهیه حلوای شکلاتی مجلسی با طعم عالی

طرز تهیه عاشوره

مرحله پنجم

به مواد کشمش را که یک ساعت در آب خیس کرده اید اضافه و مخلوط کنید سپس قیسی را بشویید و خرد کنید و روی مخلوط بریزید و انجیر را برش بزنید و اضافه کنید.

نکته: برای خوش طعم شدن آش از ترکیب کشمش زرد و کشمش سیاه ریز استفاده کنید.

مرحله ششم

حالا با توجه به ذائقه خود دو عدد سیب را پوست گرفته و به صورت مکعب های کوچک برش بزنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و طبق ذائقه خود دو عدد میخک را نیز داخل قابلمه بریزید.

مرحله هفتم

سپس فندق و بادام و مقداری دارچین را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.

نکته: برای خوش طعم شدن سوپ، مقداری گردو به مخلوط اضافه کنید.

مرحله هشتم

اگر مقدار آب کم بود و هنوز مواد خوب پخته نشده بودند مقداری آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا باز با هم بپزند، بعد مقداری شکر را با توجه به ذائقه خودتان اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله نهم

بگذارید نیم ساعت دیگر روی حرارت ملایم با هم بپزند و در این مدت مدام مخلوط را هم بزنید و بعد از نرم شدن آش از روی اجاق گاز بردارید. در آخر آش عاشوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پودر پسته، خلال بادام، تکه های گردو و پودر دارچین تزیین کنید.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *