طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی چگونه است؟ قارچ سوخاری یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهاست که در سراسر دنیا به عنوان یک پیش غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی با مگسام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
ماست چکیده | ۴ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران | ۱ قاشق چایخوری |
آرد سوخاری و روغن | به اندازه کافی |
آرد سفید | به اندازه کافی |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
دستور پخت قارچ سوخاری رستورانی
مرحله اول، قارچ ها را شسته و تمیز می کنیم
برای تهیه قارچ سرخ شده مخصوص ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و با حوله تمیز خشک کنید و کنار بگذارید. سپس یک کاسه بزرگ و جادار انتخاب می کنیم و ماست چکیده را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم، زعفران، آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه می کنیم
حتما از ماست پرچرب چکیده استفاده کنید. در این مرحله زعفران دم شده را به همراه آبلیمو و نمک و فلفل به کاسه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم، قارچ ها را داخل سس می ریزیم
سپس قارچ ها را داخل مواد می ریزیم و کمی هم می زنیم تا همه قارچ ها با سس آغشته شوند. سلفون را روی درب ظرف بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا قارچ ها طعم دار شوند.
نکته: اگر زمان کافی دارید، بهتر است قارچ ها را چند ساعت در مواد بگذارید تا کاملا طعم دار شوند.
مرحله چهارم، تخم مرغ ها را به کاسه اضافه می کنیم
بعد از طعم دار شدن قارچ ها را از یخچال خارج کنید. سپس تخم مرغ ها را در کاسه ای عمیق زده و با ۱ قاشق غذاخوری ماست و آرد سوخاری مخلوط می کنیم تا خمیر شل شود.
مرحله پنجم، آرد سوخاری و آرد سفید را داخل کاسه می ریزیم
سپس آرد سوخاری و آرد سفید را جداگانه در دو کاسه جداگانه ریخته و کنار خود می گذاریم. ظرف عمیقی مثل قابلمه شیر روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به اندازه ای روغن داخل ظرف می ریزیم تا قارچ ها هنگام سرخ شدن شناور شوند.
مرحله ششم، قارچ ها را داخل آرد می زنیم
قارچ ها را از ظرف خارج می کنیم و داخل آرد سفید می زنیم و سپس ب ه مخلوط تخم مرغ می زنیمو در آخر داخل آرد سوخاری میغلطانیم و در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شوند.
مرحله هفتم، قارچ ها را سرخ می کنیم
نکته مهم در مورد سرخ کردن قارچ این است که باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید زیرا روغن های خوراکی جذب غذا می شوند اما روغن های سرخ کردنی به دلیل ترکیبات خاصی که دارند جذب غذا نمی شوند.
مرحله هشتم، روغن قارچ ها را گرفته و سرو می کنیم
بعد از طلایی شدن کامل قارچ ها از روغن خارج می کنیم و روی توری فلزی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر قارچ های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با سس کچاپ سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه قارچ سوخاری
قارچ سوخاری با پنیر
اگر می خواهید قارچ سرخ شده با پنیر درست کنید، پس از شستن و خشک کردن قارچ، ساقه آن را جدا کرده و مقداری پنیر پیتزا داخل قارچ بریزید. هنگام تهیه قارچ سرخ شده پنیری نیازی به مزه دار کردن آنها نیست، می توانید آنها را به ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و بعد از گذاشتن پنیر در شکم قارچ ها، در روغن سرخ کنید.
روغن مخصوص قارچ سوخاری
حتما برای سرخ کردن قارچ سوخاری از روغن مخصوص استفاده کنید چون همانطور که در بالا توضیح دادیم جذب غذا نمی شود. از همه مهمتر روغن های خوراکی مانند روغن ذرت و روغن آفتابگردان دمای بالا را تحمل نمی کنند و خیلی سریع می سوزند، اما روغن های مخصوص سرخ کردنی به راحتی نمی سوزند و تحمل بالایی دارند.
ادویه و طعم دهنده برای قارچ سوخاری
طعم دهنده ها و ادویه های مورد استفاده در قارچ سوخاری معمولاً فلفل سیاه، آبلیمو و زعفران است. البته افزودن ادویه ها و طعم دهنده های دیگر می تواند قارچ سرخ شده را خوشمزه تر کند که به ذائقه شما بستگی دارد. به عنوان مثال، می توانید از ادویه هایی مانند پودر سیر، پودر پاپریکا و زنجبیل برای افزایش طعم قارچ استفاده کنید.
قارچ سوخاری با دلستر
برای تهیه قارچ سرخ شده با با دلستر حتما از دلستر های کلاسیک یا آن دلسترهای های تلخ و بی مزه استفاده کنید. دلستر قارچ های سرخ شده شما را پف دارتر و ترد می کند، اما باید مراقب باشید که دلستر زیادی اضافه نکنید که باعث از هم پاشیدگی قارچ ها می شود.