طرز تهیه ماکارونی ایرانی

طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه با گوشت یا سویا

طرز تهیه ماکارونی ایرانی چگونه است؟ ماکارونی یکی از محبوب ترین غذاهای دنیاست که در تمام دنیا به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. ماکارونی ریشه ایتالیایی دارد، مانند غذاهایی مانند لازانیا و پاستا. آشپزهای ایرانی ماکارونی را طوری درست می کنند که ایرانی ها بیشتر دوست دارند.

چون در بیشتر کشورها ماکارونی را در آب جوش می ریزند و بعد از ۱۵ دقیقه با سس کچاپ سرو می کنند. برای مشاهده آموزش کامل گام به گام طرز تهیه ماکارونی ایرانی با سایت مگ سام همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
قارچ ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی ایرانی

مرحله اول، پیاز را برای سس ماکارونی خرد می کنیم

برای تهیه ماکارونی مجلسی ابتدا باید سس ماکارونی را به این صورت که پیاز را ریز خرد می کنیم، آماده کرده، سپس با کمی روغن مایع در تابه ای مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم شده و  شفاف شود.

مرحله دوم، گوشت چرخ کرده و زرد چوبه را اضافه کرده و تفت می دهیم

سپس کمی زردچوبه به پیاز داغ اضافه می کنیم سپس دوباره تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله سوم، قارچ و فلفل را خرد کرده و با نخود به تابه اضافه می کنیم

در این مدت پس از شستن فلفل و قارچ را به دلخواه خرد کرده و همراه با نخود به تابه اضافه کنید. نخود و قارچ و فلفل را کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.

ادامه مطلب  طرز تهیه کوفته نان ساده به سبک ترکیه ای

توجه: قبل از برش دادن قارچ ها، حتما پوست نازک آن را جدا کنید.

مرحله چهارم، رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم

رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی از بین برود، با این روش در آخر پخت ماکارونی خوش رنگ تری داریم. پس از تفت دادن رب  گوجه فرنگی، ۱ پیمانه آب بریزید و در ظرف را بپوشانید تا گوشت به آرامی بپزد.

مرحله پنجم، سس ماکارونی را هم می زنیم

هر چند دقیقه یکبار مواد سس ماکارونی را هم بزنید تا نچسبد. وقتی آب داخل ماهیتابه تبخیر شد، سس آماده است. پس از آماده شدن سس ماکارونی از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله ششم، آب را می گذاریم تا جوش بیاید

در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به سرعت بجوشد. سپس مقداری نمک و روغن مایع داخل قابلمه بریزید و بگذارید آب داخل قابلمه بجوشد.

مرحله هفتم، ماکارونی ها را داخل آب می ریزیم

بعد از به جوش آمدن آب، ماکارونی ها را داخل آب بریزید، سپس اجازه دهید ماکارونی ها کمی نرم شوند، سپس از آب در حال جوش خارج کرده و با آب سرد بشویید. زمان مناسب برای آبکشی ماکارونی زمانی است که لبه های ماکارونی نرم و مغز آن سفت شده باشد.

مرحله هشتم، ماکارونی را آبکشی می کنیم

به عنوان یک قاعده کلی، ماکارونی را باید کمی زنده آبکشی کنید تا بعد از پخت، نرم و لطیف نشود. در این مرحله قابلمه ای را که برای پخت ماکارونی در نظر گرفتید گرم کنید و کمی روغن داخل آن بریزید.

ادامه مطلب  طرز تهیه باسترما پلو اردبیل رستورانی خوشمزه

مرحله نهم، سیب زمین ها را برای ته دیگ آماده می کنیم

سپس سیب زمینی ها را ورقه ای برش دهید (نه خیلی ضخیم که نرم شود، نه خیلی نازک که بسوزد) و در ته قابلمه قرار دهید. اجازه دهید سیب زمینی ها کمی سرخ شوند سپس مقداری از ماکارونی آبکش شده را روی سیب زمینی ها بریزید.

مرحله دهم، مواد و ماکارونی را لایه داخل قابلمه می ریزیم

بعد از پوشاندن روی سیب زمینی ها با ماکارونی، کمی سس ماکارونی به آن اضافه کنید و به همین ترتیب در قابلمه را با لایه هایی از ماکارونی و سس ماکارونی آبکش شده پر کنید. توجه داشته باشید که لایه آخر باید ماکارونی باشد.

مرحله یازدهم، ۱ ساعت قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم

در آخر درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم ماکارونی با حرارت ملایم بپزد. پخت ماکارونی حدود یک ساعت طول می کشد.

مرحله دوازدهم، ماکارونی را داخل دیس کشیده و تزئین می کنیم

بعد از آماده شدن ماکارونی در قابلمه را هم می زنیم تا سس به تمام نقاط ماکارونی برسد سپس در صورت تمایل کمی روغن اضافه می کنیم. بعد از کشیدن ماکارونی روی بشقاب می توانید روی آن را با سیب زمینی طلایی تزیین کنید.

چرا ماکارونی خمیر می شود؟

مهم ترین دلیل خمیری شدن ماکارونی این است که آن را در زمان مناسب آبکشی نکرده اید. وقتی ماکارونی را داخل آب جوش می اندازید نباید اجازه دهید ماکارونی زیاد در آب جوش بماند زیرا خیلی زود نرم می شود و در اواخر پخت خرد می شود. نکته دیگر این است که وقتی ماکارونی را آبکش می کنید یادتان باشد از آب سرد برای آبکشی ماکارونی استفاده کنید و سعی کنید ماکارونی را با دست جدا کنید.

ادامه مطلب  طرز تهیه پوآچا ترکیه ای خوشمزه با طعم بسیار عالی

ماکارونی با مرغ

یکی از دستور العمل های جدید و بسیار محبوب ماکارونی، تهیه این غذای خوشمزه با مرغ است. هنگام تهیه این نوع ماکارونی به ذائقه خود می توانیم از تکه های مرغ  خرد شده استفاده کنیم.

ماکارونی با سویا

اگر می خواهید ماکارونی را با سویا درست کنید، حدود ۱۰۰ گرم سویا برای مواد فوق کافی است. دانه های سویا را به مدت ۳۰ دقیقه در یک کاسه آب خنک خیس کنید تا نرم شوند. پس از ۳۰ دقیقه، آب سویا را با دست بگیرید، سپس آن را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خام سویا از بین برود.

ماکارونی بدون پوره گوجه فرنگی

اگر می خواهید ماکارونی مانند فرنگی ها بدون رب گوجه فرنگی درست کنید، فقط ماکارونی را در آب جوش بریزید، سپس مقداری روغن مایع و نمک اضافه کنید و اجازه دهید ماکارونی نرم شود، سپس آبکشی کنید و با سس کچاپ سرو کنید. البته می توانید ماکارونی را به همین ترتیب بپزید سپس با سس سرو کنید.

 

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *