طرز تهیه مرغ سوخاری ترکیه ای

طرز تهیه مرغ سوخاری ترکیه ای ساده خانگی خوشمزه

طرز تهیه مرغ سوخاری ترکیه ای چگونه است؟ مرغ سوخاری ترکیه ای یکی از غذاهای پرطرفدار ترکیه است که طبق دستور پخت های مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ سوخاری ترکی با سایت مگ سام همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کتف مرغ ۱ کیلوگرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
ادویه کاری، روغن و فلفل قرمز به مقدار کافی

 

مواد طعم دار کردن آرد
آرد ۶ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۶ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و کاری به مقدار کافی

 

مواد سس
سس باربیکیو ۵ قاشق غذاخوری
سس چیلی ۳ قاشق غذاخوری
سویا سس ۱ قاشق چایخوری
سس کچاپ ۳ قاشق غذاخوری

 

دستور پخت مرغ سوخاری ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه مرغ سوخاری ترکیه ای خوشمزه در ابتدای کار شیر تازه را در ظرف مناسبی بریزید سپس نشاسته ذرت و آرد را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله کمی نمک و فلفل و ادویه کاری و فلفل قرمز اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا مخلوط شوند سپس با چاقوی تیز چند برش روی کتف های مرغ ایجاد می کنیم و داخل کاسه با مواد می ریزیم.

مرحله سوم

حالا کتف های مرغ را خوب می چرخانیم تا با طعم دهنده ها آغشته شود، سپس روی ظرف را سلفون می کنیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال می گذاریم تا کتف های مرغ خوب مزه دار شود.

ادامه مطلب  امشب شام این غذا را درست کن

مرحله چهارم

برای طعم دار کردن آرد، آن را با نشاسته ذرت، بکینگ پودر و کمی نمک، فلفل، پاپریکا و ادویه کاری در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. پس از طعم دار شدن کتف های مرغ، کاسه را از یخچال خارج کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاری ترکیه ای

مرحله پنجم

در این مرحله یک قابلمه کوچک و عمیق روی اجاق می گذاریم و به اندازه ای روغن می ریزیم که هنگام سرخ کردن کتف های مرغ در روغن شناور شود. توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید خیلی کم باشد و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود.

مرحله ششم

در این مرحله تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه زده و مقداری ادویه به ذائقه خود اضافه کنید سپس با چنگال هم بزنید تا بافت تخم مرغ ها یکدست شود. سپس کتف های مرغ را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد بغلتانید.

مرحله هفتم

حالا آن را در روغن داغ بریزید و به طور یکنواخت سرخ کنید. بعد از سرخ شدن کتف های مرغ، آنها را از روغن خارج کرده و روی پارچه یا توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله هشتم

برای تهیه سس مخصوص، سس های باربیکیو، فلفل، سس سویا و سس کچاپ را در ظرفی با هم ترکیب می کنیم، سپس سس و کتف های مرغ را با هم ترکیب می کنیم و یا می توانیم سس را با مرغ سرخ شده سرو کنیم.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *