طرز تهیه نان سیمیت کاندیل چگونه است؟ نان سیمیت کاندیل یکی از انواع نان های خوشمزه و رایج در کشورهای ترکیه است که طبق دستور پخت های مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیمیت کاندیل با سایت مگ سام همراه باشید.
مواد لازم نان سیمیت کاندیل | |
کره | ۱۲۵ گرم |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ½ پیمانه |
سرکه | ۱ قاشق چایخوری |
مهلب ( اختیاری) | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۳ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
آب | ۱ پیمانه |
ملاس | ½ پیمانه |
سیاهدانه، کنجد و زیره سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت نان سیمیت کاندیل
مرحله اول، آماده کردن فر
برای تهیه نان خوش طعم سیمیت کاندیل در ابتدای کار کره را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن با دمای محیط یکسان شود. حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله دوم، مخلوط کردن مواد
سپس کره نرم شده را به همراه روغن مایع، تخم مرغ، شیر، سرکه، شکر، نمک و در صورت تمایل عسل به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید.
مرحله سوم، آماده سازی خمیر آرد
حالا آرد را ۳ بار الک کنید سپس کم کم به ظرف اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. حالا گلوله هایی به اندازه یک گردو از خمیر جدا می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم، فرم دادن به خمیر
در این مرحله هر چانه به صورت لوله های نازک روی سطح کار در می آید و پس از آن دو سر لوله را به هم می چسبانیم تا خمیری به شکل دایره توخالی در بیاید. حالا ملاس را که نوعی شیره غلیظ است با آب مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم، اضافه کردن کنجد و زیره
حالا خمیر را ابتدا در مایع ملاس و سپس در مخلوط کنجد و زیره سیاه می غلتانیم و روی سینی که با کاغذ پخت پوشانده ایم می گذاریم. سپس می توانیم نیمی از خمیر را با ملاس پاک کنیم و روی آن ها کمی سیاه دانه بپاشیم.
مرحله ششم، پختن نان ها در فر
در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم نان ها به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند. بعد از این مدت، قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.