طرز تهیه نان پیشی لقمه ای پفی چگونه است؟ نان پیشی یکی از انواع نان های لذیذ با بافت خوب است که طبق دستور پخت های مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه نان پیشی با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم نان پیشی | |
ماست هم دمای محیط | ۱ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱۰ گرم |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری سرپر |
آرد | ۳ لیوان |
دستور پخت نان پیشی
مرحله اول، ماست، جوش شیرین و نمک و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم
برای تهیه نان پیشی لذیذ در ابتدای کار ماست را که به دمای محیط رسیده است به همراه جوش شیرین و نمک و بکینگ پودر در ظرف مناسبی ریخته و با همزن دستی هم می زنیم تا مخلوط شوند. حالا آرد را داخل الک بریزید.
مرحله دوم، آرد الک می کنیم و ورز می دهیم
سپس آرد را ۳ بار الک کنید و کم کم به ظرف اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و کمی چسبنده به دست آید. توجه داشته باشید که خمیر به دلیل وجود ماست در دستور کمی چسبناک است.
مرحله سوم، خمیر را ورز می دهیم و چانه می گیریم
با اضافه كردن آرد اضافي خمير را سفت نكنيد زيرا نان بي كيفيت مي شود. حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده منتقل کنید و ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید سپس خمیر را چانه می گیریم.
مرحله چهارم، خمیر را ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم
سپس روی خمیر را با یک حوله تمیز بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند. بعد از این مدت خمیر را با وردنه نازک باز کرده و روی آن را با حوله می پوشانیم.
مرحله پنجم، خمیر را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم
حالا اجازه دهید خمیر کمی استراحت کند سپس با کاتر پیتزا آن را به قطعات مربع برش دهید. سپس قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای روغن داخل قابلمه می ریزیم تا نان در آن شناور شود.
مرحله ششم، نان ها را سرخ می کنیم
حالا خمیر را داخل روغن می ریزیم و با قاشق روغن داغ را می ریزیم روی نان ها تا ور بیاید و بعد از آن کاملا طلایی و زیبا می شود. در آخر نان را روی دستمال بگذارید تا چربی اضافی آن گرفته شود.