طرز تهیه نان گوزلمه ترکیه چگونه است؟ نان ذرت گوزلمه یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که منشا آن ترکیه است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت با سایت مگ سام همراه باشید.
مواد لازم نان گوزلمه با آرد ذرت | |
آرد | ۲٫۵ لیوان |
آرد ذرت | ۱ لیوان |
آب ولرم | ۱ لیوان |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
دستور پخت نان گوزلمه با آرد ذرت
مرحله اول، مخمر، نمک، روغن و زیتون را مخلوط می کنیم
برای تهیه نان ذرت خوشمزه در ابتدای کار آب ولرم، مخمر، نمک و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود سپس روی ظرف را بپوشانید.
مرحله دوم، آرد و آرد ذرت را اضافه می کنیم
حالا اجازه دهید مایه ۱۰ دقیقه بماند تا فعال شود. بعد از این مدت آرد را به همراه آرد ذرت در الک بریزید و ۳ بار الک کنید سپس کم کم به ظرف اضافه کنید.
مرحله سوم، خمیر را ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم
سپس خمیر را ورز می دهیم تا نرم و لطیف شود سپس وقتی خمیر به دست نچسبد آرد اضافه نمی کنیم. حالا روی خمیر را با یک پارچه نخی تمیز بپوشانید تا به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.
مرحله چهارم، خمیر را تقسیم می کنیم
بعد از این مدت خمیر را به ۷ قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس با کمک وردنه به اندازه یک بشقاب پهن می کنیم و تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا تابه خوب داغ شود.
مرحله پنجم، خمیر ها را سرخ می کنیم
حالا دانه دانه خمیر را در ماهیتابه گرم شده قرار می دهیم و دو طرف آن را کاملا سرخ می کنیم و در آخر نان رول ها را از تابه خارج می کنیم و روی آن ها را با یک حوله تمیز می پوشانیم تا در هوا خشک نشوند.