طرز تهیه پلو گوشت عربی چگونه است؟ گوشت پلو عربی یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار در کشورهای عربی است که بر اساس دستور پخت های مختلفی تهیه می شود.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گوشت پلو عربی با سایت مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی یا گوساله | ۴۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
لپه | ۱ پیمانه |
کشمش پلویی | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
برنج | ۴ پیمانه |
سیب زمینی | به مقدار کافی |
چوب دارچین و دانه فلفل سیاه | به مقدار کافی |
میخک و برگ بو | به مقدار کافی |
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
پودر دارچین، ادویه مخلوط و پودر هل | به مقدار کافی |
دستور پخت پلو گوشت عربی
مرحله اول، برنج را خیس کرده و گوشت را مکعبی خورد می کنیم
برای تهیه پلو خوشمزه عربی با گوشت، در ابتدای کار برنج را شسته و همراه با کمی نمک در ظرف آب می ریزیم تا یک ساعت در آب بماند و خیس شود. حالا گوشت را مکعبی می کنیم.
مرحله دوم، گوشت را به همراه سیر، نمک و زرد چوبه داخل زودپز می پزیم
سپس گوشت را به همراه آب و سیر و مقداری نمک و زردچوبه و فلفل در زودپز بریزید و بگذارید گوشت کاملا بپزد. حالا لپه را می شوییم و در قابلمه آب می ریزیم سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم تا بجوشد.
مرحله سوم، آب گوشت را از صافی رد می کنیم
پس از پخته شدن گوشت، آن را از زودپز خارج کرده و آب گوشت را از صافی صاف کنید تا یکدست شود، سپس آن را برای پخت برنج کنار بگذارید. حالا آب گوشت را به همراه چوب دارچین، دانه فلفل، میخک و برگ بو داخل قابلمه می ریزیم.
مرحله چهارم، لپه ها را می پزیم
سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم تا آبگوشت بجوشد سپس برنج را شسته و به قابلمه اضافه می کنیم و می جوشانیم. وقتی لپه کاملا پخت آن را آبکشی می کنیم.
مرحله پنجم، پیاز را نگینی خرد می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم
حالا پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه مناسب تفت می دهیم تا کمی قهوه ای شود، سپس گوشت پخته شده را به تابه اضافه می کنیم و مقداری پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پودر هل و ادویه های مخلوط را به آن اضافه می کنیم.
مرحله ششم، مواد را تفت می دهمی و رب را اضافه می کنیم
سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و پس از تفت دادن آب جوش اضافه می کنیم. حالا می گذاریم گوشت بپزد و ادویه ها به خورد آن بروند.
مرحله هفتم، کشمش و لپه را سرخ می کنیم
حالا در تابه ای جداگانه مقداری روغن بریزید و کشمش را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه کمی سرخ شد لپه را به تابه اضافه کنید و مقداری نمک و پودر دارچین به آن اضافه کنید و وقتی لپه سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله هشتم، مواد را باهم مخلوط می کنیم
بعد از ۴۵ دقیقه که برنج به جوش آمد در ظرف مورد نظر می ریزیم و پس از آن لپه و گوشت را روی آن می ریزیم. در آخر برنج را با سیب زمینی سرخ شده و ترشی سرو می کنیم.