طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ چگونه است؟ پنینی گوشت یکی از خوشمزه ترین غذاهای رستوران است که با مواد مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنینی با مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
پنیر پیتزا ورقه ای | ۴ عدد |
کنسرو ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پودر سیر، پودر پاپریکا و پولبیبر | به مقدار کافی |
آویشن، فلفل قرمز و دارچین | به مقدار کافی |
نمک و روغن | به مقدار کافی |
نان برگر | ۴ عدد |
طرز تهیه پنینی گوشت
مرحله اول
برای تهیه پنینی با گوشت و قارچ در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد می کنیم و در تابه مناسبی با کمی روغن می گذاریم سپس تابه را روی اجاق می گذاریم و پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و پیاز را یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری پودر سیر، پودر پاپریکا، پودر فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و دارچین به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس قارچ ها و فلفل ذلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سپس کنسرو ذرت را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل به همراه نصف پیمانه آب به تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا گوشت و سایر مواد کاملا بپزند و آب داخل ماهیتابه کاملا کشیده شود سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله نان های برگر را باز می کنیم و مواد گوشتی را داخل نان ها می ریزیم. سپس یک لایه پنیر روی مواد قرار می دهیم، سپس گریل را روشن می کنیم و نان ها را داخل آن می گذاریم تا بپزد.
مرحله ششم
اگر در خانه گریل یا ساندویچ ساز نداریم یک تابه گریل را خوب گرم کنید سپس نان را داخل آن بریزید. سپس روی نان ها یک جسم سنگین می گذاریم تا کاملا پخته شوند.
مرحله هفتم
بعد از اینکه یک طرف ساندویچ ها پخت، آن ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود. در آخر پنینی ها را در بشقاب مورد نظر قرار دهید و پس از برش آن ها را با سس دلخواه سرو کنید.