طرز تهیه پوآچا ترکیه ای چگونه است؟ پوآچا یکی از انواع نان خوشمزه و پرطرفدار در ترکیه است که طبق دستور پخت های مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پوآچا با ما همراه باشید.
مواد لازم پوآچا پنبه ای | |
آب ولرم | ۱ لیوان |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه | ۱۰ گرم |
روغن مایع | ۱ لیوان |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۶ لیوان |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
کنجد | به مقدار کافی |
دستور پخت پوآچا پنبه ای
مرحله اول
برای تهیه پوآچا پنبه ای لذیذ در ابتدای کار شیر ولرم را با آب و شکر و مایه خمیر در ظرفی بریزید سپس کمی مخلوط کنید و با پارچه تمیز بپوشانید. حالا مایه را بگذارید استراحت کند.
مرحله دوم
بعد از ۱۰ دقیقه که مایه شکل گرفت، کره مایع، سفیده تخم مرغ و نمک را به کاسه اضافه می کنیم و بعد از آن آرد را ۳ بار الک می کنیم. سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و صافی به دست آید.
مرحله سوم
حالا روی خمیر را با پارچه بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. اگر وقت کافی ندارید می توانید خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله چهارم
بعد از این مدت خمیر را ورز می دهیم تا پف اضافی گرفته شود سپس چانه هایی به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر جدا می کنیم. حالا سطح کار را آرد بپاشید و چانه ها را روی آن قرار دهید و با وردنه کمی باز کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و به شکل بیضی در آورید. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می چینیم سپس خمیر را با فاصله از هم در سینی قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت می دهیم.
مرحله ششم
در این فاصله فر را با دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس روی خمیر را با برس زرده تخم مرغ زده و با چنگال خطی بزنید. حالا مقداری کنجد روی خمیر بپاشید.
مرحله هفتم
پس از استراحت خمیر، سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید تا پوآچا ها کاملا پخته و روی آن طلایی شود. پس از پختن پوآچا ها، آنها را از فر خارج کرده و سرو کنید.