دستور پخت چیپس بوریتو چگونه است؟ چیپس بوریتو یکی از تنقلات بین المللی خوشمزه است که می توانیم با انواع نان لواش، تافتون و … درست کنیم در ادامه آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیپس چیپس را ببینید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نان لواش | ۲ عدد |
روغن زیتون | ½ استکان |
جعفری خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پیاز و پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه چیپس بوریتو
مرحله اول
برای تهیه چیپس بوریتو خوشمزه ابتدا نان لواش را روی سطح کار قرار داده و به عرض چهار سانتی متر برش دهید. سپس هر برش نان را دوباره به قطعات ۴ سانتی متری برش می دهیم.
مرحله دوم
حالا هر تکه نان را به صورت مورب برش می دهیم تا دو تکه نان مثلثی ایجاد شود. توجه داشته باشید که برای تهیه این چیپس ها می توانید از هر نوع نان ساده استفاده کنید اما از نان لواش چیپس بهتری تهیه می شود زیرا نازکتر است.
مرحله سوم
در این مرحله روغن زیتون را به همراه جعفری خشک، پودر فلفل قرمز، پودر پیاز، پودر سیر و کمی نمک و فلفل در ظرف بزرگی ریخته و مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم
اگر می خواهید چیپس ها کمی تندتر شوند، می توانید مقداری زنجبیل رنده شده و فلفل قرمز به مواد اضافه کنید. سپس تکه های نان را در کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم
در این مدت فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم گرم شود سپس یک لایه کاغذ روغنی در سینی فر می گذاریم. سپس تکه های نان طعم دار را در سینی فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله بعد از گرم شدن فر سینی را داخل فر می گذاریم و هر چند دقیقه یکبار نان رول ها را می چرخانیم تا یکدست خشک شوند. در آخر چیپس ها را از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو کنید.