دستور پخت چیکن پاکورا چگونه است؟ چیکن پاکورا یکی از غذاهای خیابانی بسیار خوشمزه در هند است که طعمی تند و آتشین دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن پاکورا با سایت آموزشی مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ بدون استخوان | ۴۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
فلفل سبز تند | ۱ عدد |
آرد برنج | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ سدته کوچک |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
ادویه گرام ماسالا | ۱ قاشق چایخوری |
تخم گشنیز و زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
نمک، فلفل سیاه و روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
دستور پخت چیکن پاکورا
مرحله اول
برای تهیه چیکن پاکورا خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به اندازه مرغ سوخاری به قطعات کوچک برش می دهیم. سپس سیر را رنده می کنیم و همراه با آبلیمو در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله فلفل را ریز خرد کرده و به همراه آرد برنج، آرد نخودچی و روغن زیتون به کاسه اضافه کنید. سپس جعفری را ریز خرد کرده و با مواد به ظرف اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا ادویه گرام ماسالا را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل و مقداری نمک و فلفل در کاسه بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند سپس تکه های مرغ را داخل کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله با قاشق مواد را خوب مخلوط می کنیم تا تمام تکه های گوشت مرغ با طعم دهنده ها آغشته شود سپس روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.
مرحله پنجم
بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج می کنیم و سپس یک تابه عمیق روی اجاق می گذاریم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از داغ شدن روغن، تکه های مرغ را داخل روغن بریزید.
مرحله ششم
حالا صبر می کنیم تا دو طرف تکه های مرغ کاملا طلایی شود سپس آنها را از روغن خارج می کنیم و روی حوله می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. در نهایت این غذای خوشمزه را با سس دلخواه سرو می کنیم.