طرز تهیه کادین بودو کوفته

طرز تهیه کادین بودو کوفته خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه کادین بودو کوفته چگونه است؟ کوفته کادین بودو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکی است که به دلیل طعم فوق العاده ای که دارد طرفداران زیادی دارد و به روشی آسان و سریع تهیه می شود. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه کوفته کادین بودو در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده گوساله ۵۰۰ گرم
برنج ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۱ حبه
جعفری به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای روی کوفته‌ها
تخم مرغ ۳ عدد
آرد به مقدار لازم

دستور پخت کادین بودو کوفته

طرز تهیه کادین بودو کوفته

مرحله اول، ابتدا برنج را روی حرارت گذاشته و می پزیم

برای تهیه کدین بودو کوفته خوشمزه ابتدا برنج را در قابلمه ای بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و با کمی نمک و روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا زمانی که خنک شود.

مرحله دوم، پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم

بعد پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را در آن تفت دهید تا رنگ آن روشن و طلایی شود.

مرحله سوم، سیر را رنده کرده به پیاز اضافه می کنیم

بعد از آن سیر را روی رنده ریز رنده می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا طلایی شود و عطر سیر گرفته شود مراقب باشید پیاز و سیر نسوزند.

ادامه مطلب  طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده با طعم خوشمزه

مرحله چهارم، گوشت را در تابه ریخته و تفت می دهیم

سپس نیمی از گوشت چرخ کرده را در تابه ریخته و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و آب گوشت تمام شود، سپس از روی حرارت برداشته و در ظرف دیگری گذاشته و می گذاریم تا خنک شود.

مرحله پنجم، جعفری را خرد می کنیم

سپس مقداری جعفری را بشویید و بگذارید تا آب اضافی آن تمام شود و سپس آن را ریز خرد کنید، می توانید به دلخواه از سبزیجات دیگر استفاده کنید.

مرحله ششم، تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده و ورز می دهیم

سپس گوشت چرخ کرده پخته شده را که خنک شده است و گوشت چرخ کرده خام را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ را به آنها اضافه کرده و ورز می دهیم.

مرحله هفتم، برنج پخته شده و جعفری خرد شده را به مواد اضافه می کنیم

سپس برنج پخته شده و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس نمک و فلفل را روی مواد ریخته و همه مواد را خوب مخلوط کرده و ورز دهید.

مرحله هشتم، مواد را یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم

سپس روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم همه مواد با هم مخلوط شود و مخلوط استراحت کند تا فرم دادن به مواد راحت شود.

مرحله نهم، مقداری از مواد برداشته و ورز می دهیم

سپس مقداری از مواد را بردارید و کمی ورز دهید و با دست به اندازه دلخواه فرم دهید خیلی بزرگ نباشد که داخل کوفته خوب بپزد و خیلی نازک نباشد چون زود میسوزد.

ادامه مطلب  طرز تهیه قورمه مرغ مجلسی کرمانشاهی خوشمزه

مرحله دهم، کوفته ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید

سپس در ظرفی آرد و در ظرف دیگر تخم مرغ بریزید و با چنگال هم بزنید تا گلوله شود سپس کوفته ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید.

مرحله یازدهم، کوفته ها را در روغن سرخ می کنیم

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود و سپس کوفته ها را در روغن سرخ کنید و سپس آن را برگردانید تا همه قسمت های آن خوب سرخ شود. در پایان کادین بودو کوفته ها را در بشقاب مناسبی گذاشته و با سالاد، ترشی، زیتون و انواع دارچین سرو کنید.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *