طرز تهیه کادین بودو کوفته چگونه است؟ کوفته کادین بودو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکی است که به دلیل طعم فوق العاده ای که دارد طرفداران زیادی دارد و به روشی آسان و سریع تهیه می شود. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه کوفته کادین بودو در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده گوساله | ۵۰۰ گرم |
برنج | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
جعفری | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای روی کوفتهها | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | به مقدار لازم |
دستور پخت کادین بودو کوفته
مرحله اول، ابتدا برنج را روی حرارت گذاشته و می پزیم
برای تهیه کدین بودو کوفته خوشمزه ابتدا برنج را در قابلمه ای بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و با کمی نمک و روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا زمانی که خنک شود.
مرحله دوم، پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم
بعد پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را در آن تفت دهید تا رنگ آن روشن و طلایی شود.
مرحله سوم، سیر را رنده کرده به پیاز اضافه می کنیم
بعد از آن سیر را روی رنده ریز رنده می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا طلایی شود و عطر سیر گرفته شود مراقب باشید پیاز و سیر نسوزند.
مرحله چهارم، گوشت را در تابه ریخته و تفت می دهیم
سپس نیمی از گوشت چرخ کرده را در تابه ریخته و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و آب گوشت تمام شود، سپس از روی حرارت برداشته و در ظرف دیگری گذاشته و می گذاریم تا خنک شود.
مرحله پنجم، جعفری را خرد می کنیم
سپس مقداری جعفری را بشویید و بگذارید تا آب اضافی آن تمام شود و سپس آن را ریز خرد کنید، می توانید به دلخواه از سبزیجات دیگر استفاده کنید.
مرحله ششم، تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده و ورز می دهیم
سپس گوشت چرخ کرده پخته شده را که خنک شده است و گوشت چرخ کرده خام را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ را به آنها اضافه کرده و ورز می دهیم.
مرحله هفتم، برنج پخته شده و جعفری خرد شده را به مواد اضافه می کنیم
سپس برنج پخته شده و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس نمک و فلفل را روی مواد ریخته و همه مواد را خوب مخلوط کرده و ورز دهید.
مرحله هشتم، مواد را یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم
سپس روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم همه مواد با هم مخلوط شود و مخلوط استراحت کند تا فرم دادن به مواد راحت شود.
مرحله نهم، مقداری از مواد برداشته و ورز می دهیم
سپس مقداری از مواد را بردارید و کمی ورز دهید و با دست به اندازه دلخواه فرم دهید خیلی بزرگ نباشد که داخل کوفته خوب بپزد و خیلی نازک نباشد چون زود میسوزد.
مرحله دهم، کوفته ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید
سپس در ظرفی آرد و در ظرف دیگر تخم مرغ بریزید و با چنگال هم بزنید تا گلوله شود سپس کوفته ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید.
مرحله یازدهم، کوفته ها را در روغن سرخ می کنیم
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و سپس کوفته ها را در روغن سرخ کنید و سپس آن را برگردانید تا همه قسمت های آن خوب سرخ شود. در پایان کادین بودو کوفته ها را در بشقاب مناسبی گذاشته و با سالاد، ترشی، زیتون و انواع دارچین سرو کنید.