طرز تهیه کایسری یالاماسی ترکیه ای چگونه است؟ کایسری یالاماسی یکی از غذاهای خوشمزه و محلی کشورهای ترکیه است که طرفداران زیادی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کایسری یالاماسی با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۴ لیوان |
آب ولرم | ½ لیوان |
شیر گرم | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
مواد لازم میانی | |
گوشت چرخ کرده | ۳۵۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ½ لیوان |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت کایسری یالاماسی
مرحله اول، خمیر را آماده می کنیم
برای تهیه کایسری یالاماسی به زبان ترکی ابتدا خمیر را آماده می کنیم برای این منظور شیر ولرم، آب ولرم، خمیر مایه فوری، روغن مایع، نمک و شکر را در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله دوم، خمیر را ورز می دهیم
حالا کمی هم می زنیم و آرد را ۳ بار الک می کنیم و کم کم به ظرف اضافه می کنیم. سپس خمیر را با دست خوب ورز می دهیم تا یکدست و صاف شود سپس با پارچه نخی تمیزی روی آن را می پوشانیم.
مرحله سوم، ۴۰ دقیقه به خمیر استراحت می دهیم
سپس خمیر را به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا حجم آن دو یا سه برابر شود. در این فاصله مواد میانی را با خرد کردن پیاز به صورت دانه های کوچک آماده می کنیم.
مرحله چهارم، پیاز را تفت می دهیم
حالا پیاز را با کمی روغن مایع در تابه ای مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس خوب تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم، گوشت و رب را تفت می دهیم
حالا تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رب سرخ شده و بوی خامی آن از بین برود. سپس مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه کنید.
مرحله ششم، گوجه ها را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم
در این مرحله گوجه ها را ریز رنده کرده و به ماهیتابه اضافه می کنیم سپس کمی تفت می دهیم و آب اضافه می کنیم. حالا اجازه دهید مواد متوسط به مدت ۶ دقیقه بپزند تا آب اضافی داخل تابه تبخیر شود.
مرحله هفتم، خمیر ها را توپی می کنیم
پس از استراحت، خمیر را به گلوله های مساوی تقسیم کنید و دوباره روی آنها را با حوله بپوشانید تا ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کند. حالا تابه ای با پوشش نچسب روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله هشتم، مواد گوشتی را به نان اضافه می کنیم
بعد از ۱۰ دقیقه چانه ها را با وردنه نازک باز کنید و روی سینی نچسب قرار دهید سپس خمیر را مدام بچرخانید تا کاملا پخته شود. سپس ۱ عدد نان را روی سطح کار گذاشته و روی آن را با مواد گوشتی می پوشانیم.
مرحله نهم، با جعفری خرد شده تزئئین می کنیم
حالا دوباره روی مواد میانی را با نان بپوشانید و مقداری از مواد گوشتی را روی آن بریزید و با قاشق کاملا پهن کنید سپس به همین ترتیب ادامه دهید و در آخر با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.