طرز تهیه کباب تابه ای ترش چگونه است؟ کباب ترش یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین کباب های ایرانی است که با دستور پخت های مختلفی می توان آن را تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب ترش با مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب انار ملس | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مرباخوری |
آب | به مقدار کافی |
زردچوبه و زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب تابه ای ترش
مرحله اول، پیاز را خورد می کنیم
برای تهیه یک کباب ترش خوشمزه تابه ای از سس شروع می کنیم، برای این منظور پیاز را ریز خرد می کنیم و همراه با کمی روغن مایع در تابه مناسبی می ریزیم.
مرحله دوم، پیاز را با رب گوجه فرنگی تفت می دهیم
حالا ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و تفت دهید تا پیازها طلایی شود و تفت دهید سپس مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.
مرحله سوم، رب انار را اضافه می کنیم
وقتی رب گوجه کاملا سرخ شد و رنگش باز شد رب انار را به تابه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن مقداری آب به تابه اضافه کنید و بگذارید سس بجوشد. حالا حرارت را کم کنید تا سس جا بیوفتد.
مرحله چهارم، اضافه کردن پیاز رنده شده به گوشت
سپس پیاز باقیمانده را با دندان های ریز رنده می کنیم و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود سپس به همراه گوشت چرخ کرده در ظرف مناسبی می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم.
مرحله پنجم، گوشت ها را سرخ می کنیم
حالا گوشت را خوب ورز می دهیم تا چسبندگی لازم را بدست بیاوریم سپس در تابه مناسبی کمی روغن می ریزیم و گوشت را در تابه پخش می کنیم. سپس گوشت را به اندازه دلخواه برش می دهیم و دو طرف آن را کاملا سرخ می کنیم.
مرحله ششم، سس انار را اضافه می کنیم
سپس سس رب انار را روی سیخ ها بریزید و سس را روی سیخ ها بگذارید. در آخر کباب ترش را در بشقاب مورد نظر گذاشته و با زعفران و ترشی سرو کنید.