طرز تهیه کتلت مرغ و گوشت چگونه است؟ کتلت مرغ و گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ و گوشت با سایت مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۳۰۰ گرم |
دنبه گوسفندی | ۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد نخودچی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کتلت مرغ و گوشت
مرحله اول
برای تهیه کتلت مرغ و گوشت در ابتدای کار سینه مرغ و گوشت را چرخ کرده سپس در ظرفی می ریزیم و کمی هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را با رنده متوسط رنده می کنیم سپس آب اضافی آن را خارج می کنیم. سپس سیب زمینی ها را به همین ترتیب رنده می کنیم و آب اضافی آن را جدا می کنیم سپس به همراه پیاز به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا تخم مرغ و آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به کاسه اضافه کنید و با دست مواد را به مدت ۷ دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و چسبناک شود سپس روی کاسه را سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
بعد از یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. سپس کمی صبر می کنیم تا روغن خوب داغ شود.
مرحله پنجم
حالا به اندازه یک گردو می گیریم و به شکل گرد در می آوریم سپس با کف دست فشار می دهیم و در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شود. هر طرف کتلت باید حدود ۵ دقیقه سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه یک طرف کتلت سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام مواد کتلت را سرخ می کنیم سپس در ظرف مورد نظر می گذاریم و با مخلفات مورد نظر سرو می کنیم.