طرز تهیه کوزالاک مانتی

طرز تهیه کوزالاک مانتی ساده با بادمجان و گوشت خوشمزه

طرز تهیه کوزالاک مانتی چگونه است؟ مانتی کوزالاک مانتی یکی از پیش غذا های خوشمزه ترکی است که می توانید به راحتی و به سرعت آن را تهیه کنید، این غذای خوشمزه و شیک برای پذیرایی و مهمانی مناسب است. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه کوزالاک مانتی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۲ عدد
ماست موسیر یک و نیم لیوان
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ۱ عدد
گوجه ۱ عدد
خمیر یوفکا به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کوزالاک مانتی

مرحله اول

برای تهیه کوزالاک مانتی لذیذ ابتدا بورانی بادمجان ها را به این صورت که ابتدا بادمجان ها را شسته و خشک کنید تا کلاه سبز آن جدا نشود، آماده کنید سپس روی گاز یا گریل خوب کباب کنید.

نکته: اگر بادمجان دوست ندارید، فقط از ماست موسیر استفاده کنید.

مرحله دوم

سپس چند دقیقه صبر کنید تا خنک شوند و با دست پوست بادمجان ها را جدا کنید سپس با چاقوی تیز برش بزنید و ماست موسیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله سوم

حالا برای تهیه مواد گوشتی، پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله چهارم

وقتی پیازها روشن شد زردچوبه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شود سپس فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس چرخ کرده را به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

ادامه مطلب  طرز تهیه عاشوره ترکیه سنتی خوشمزه

مرحله پنجم

گوشت چرخ کرده را با قاشق باز می کنید تا تمام قسمت های آن برشته و سرخ شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ رب تغییر کند و طعم خام آن از بین برود.

مرحله ششم

سپس نمک را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید سپس یک عدد فلفل را به دلخواه خرد کرده و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل از مخلوط مواد پخش شود.

طرز تهیه کوزالاک مانتی

مرحله هفتم

سپس به سلیقه  خود یک عدد گوجه فرنگی را تمیز کرده و برش بزنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر و طعم همه مواد مخلوط شود.

مرحله هشتم

حالا خمیر یوفکا مثلثی را از طول به صورت مثلث برش می زنیم و از وسط نصف می کنیم، خمیر یوفکا مثلثی را برای جلوگیری از خشک شدن در پارچه نخی مرطوبی قرار می دهیم و یکی یکی از پارچه بیرون آورده و استفاده می کنیم.

نکته: اگر حاشیه مثلثی ندارید می توانید از حاشیه مستطیلی استفاده کنید و آن را پهن کنید.

مرحله نهم

یکی از ورقه های خمیر را با استفاده از نی خودکار از سمت پهن رول کنید تا به سمت باریک برسید، سپس انتهای خمیر را کمی خیس کنید تا چسبیده و باز نشود، سپس نی را بکشید.

نکته: می توانید خمیرهای یوفکا را از شب قبل رول کرده و در ظرف در بسته در یخچال بگذارید و نیم ساعت قبل از سرو آن را سرخ کنید.

ادامه مطلب  طرز تهیه حلوای شکلاتی مجلسی با طعم عالی

مرحله دهم

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود سپس خمیر را در آن سرخ کنید و وقتی خمیرهای یوفکا ترد شد و مغز پخت و طلایی شد آن را از تابه خارج کنید.

مرحله یازدهم

سپس یوفکاها را در ظرف مناسبی بچینید و گوشت و بورانی را روی آن بریزید یا بورانی را در وسط ظرف قرار دهید و دور آن را یک لایه گوشت قرار دهید و یوفکاها را بچینید. در آخر کوزالاک مانتی را که به سلیقه خود تزیین کرده اید به عنوان یک پیش غذای شیک سرو کنید.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *