طرز تهیه کوفته نان چگونه است؟ کوفته نان یکی از غذاهای ساده و خوشمزه در ترکیه است که با مواد مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته نان با سایت مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نان خرد شده | ۱ کاسه |
آب | ½ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر چدار | ½ فنجان |
سوسیس | ۳ عدد |
نمک و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته نان
مرحله اول
برای تهیه کوفته نان لذیذ در ابتدای کار خرده نان را در ظرف بزرگی ریخته سپس آب را اضافه کرده و با دست هم می زنیم تا نان به صورت خمیر درآید. سپس سوسیس ها را به قطعات کوچک خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سوسیس های خرد شده را به کاسه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ را به همراه پنیر چدار و کمی نمک اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که اگر مخلوط کوفته خیلی آب بود، مقداری آرد سوخاری اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا بافت مخلوط کوفته یکدست شود. اگر کوفته ها خشک شدند کمی آب اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه بسیار کوچک و عمیق را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که کوفته ها هنگام سرخ کردن در روغن شناور باشند.
مرحله پنجم
بعد از داغ شدن روغن، مواد کوفته را به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و به شکل گرد یا بیضی در می آوریم، سپس داخل روغن می گذاریم و با حرارت ملایم می گذاریم سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از سرخ شدن کوفته ها را از تابه خارج کرده و روی پارچه یا توری فلزی بچینید تا چربی اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف دلخواه بچینید و با سس سرو کنید.