طرز تهیه کوکو مرغ

طرز تهیه کوکو مرغ شمالی با طعم بی نظیر

طرز تهیه کوکو مرغ چگونه است؟ کوکوی مرغ یکی از پرطرفدارترین انواع کوکوی ایرانی است که می توانید به عنوان شام یا ناهار سریع از آن استفاده کنید.

برای تهیه کوکو مرغ کافی است مرغ و سیب زمینی آب پز را رنده کنید سپس با سیر، پیاز، تخم مرغ، ادویه و سبزیجات ترکیب کنید و در روغن سرخ کنید.

در ادامه گام به گم طرز تهیه کوکو مرغ را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری یا پیازچه ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد متوسط
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن مایع و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت کوکو مرغ

طرز تهیه کوکو مرغ

مرحله اول، سیب زمینی و گوشت را می پزیم

برای تهیه کوکو مرغ ابتدا سیب زمینی ها را با دو لیوان آب در قابلمه ای کوچک بریزید و روی اجاق بگذارید تا پخته شود. سپس گوشت مرغ را با دو پیمانه آب و کمی زردچوبه در ظرف دیگری می ریزیم و روی اجاق می گذاریم تا بجوشد.

مرحله دوم، سینه مرغ و سیب زمینی ها را رنده می کنیم

پس از پخت کامل سینه مرغ و سیب زمینی آن ها را کنار می گذاریم تا کمی خنک شوند سپس سیب زمینی ها و سینه مرغ را با وسط رنده رنده می کنیم و در ظرف مناسب و جاداری می ریزیم.

مرحله سوم، سیر و پیاز را رنده می کنیم

در این مرحله سیر و پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را با دست بگیرید سپس به کاسه مرغ اضافه کنید. سپس جعفری یا پیازچه را خرد کرده و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید.

ادامه مطلب  طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد خوشمزه به روش فست فودی

مرحله چهارم، مواد را هم زده و ورز می دهیم

در این مرحله مواد کوکو را خوب هم میزنیم تا یکدست شوند، بهتر است چند دقیقه با دست مواد را ورز دهیم تا منسجمتر شود. در آخر تخم مرغ را به مخلوط کوکو اضافه کنید و دوباره چند دقیقه مواد را ورز دهید.

مرحله پنجم، مواد کوکو را ۱ ساعت داخل یخچال می گذاریم

اگر وقت دارید بهتر است کوکو مرغ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و حالت چسبندگی بیشتری پیدا کند. اگر وقت ندارید می توانید پس از آماده شدن مخلوط کوکو مستقیماً به سرخ کردن آن بروید.

مرحله ششم، مایه کوکو را داخل روغن سرخ می کنیم

تابه مناسبی را با روغن مایع روی اجاق می گذاریم و بعد از گرم شدن روغن، مایه کوکو  را یکدفعه یا مثل کوکو سیب زمینی در دست ها شکل می دهیم و داخل روغن می گذاریم تا سرخ شوند.

مرحله هفتم، کوکو ها را داخل آرد سوخاری می غلطانیم

اگر می‌خواهید کوکوها شبیه کتلت شوند، می‌توانید ابتدا آن‌ها را در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن بریزید تا سرخ شوند. بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله هشتم، برای شکل دادن به کوکو از قالب استفاده می کنیم

اگر می خواهید این کوکو را در خانه درست کنید، توصیه می کنیم از قالب های استیل آماده برای سرخ کردن استفاده کنید. برای این کار داخل قالب ها را به خوبی با روغن چرب کنید سپس در تابه قرار دهید.

ادامه مطلب  طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه با گوشت یا سویا

مرحله نهم، مایه کوکو را داخل قالب ریخته و سرخ می کنیم

حالا مقداری از مایه کوکو را برداشته و در قالب ها می گذاریم سپس با قاشق کاملا صاف می کنیم. در آخر کوکو های سرخ شده را در ظرف دلخواه بریزید و با گوجه فرنگی و پیاز و ترشی سرو کنید.

نکاتی برای درست کردن کوکو با مرغ

کوکو مرغ با مرغ چرخ کرده

این کوکوی خوشمزه را می توانید به روش دیگری تهیه کنید و این روش استفاده از مرغ چرخ شده است. در تهیه کوکو فرقی نمی کند اما باید مرغ را به جای جوشاندن و رنده شدن با چرخ گوشت چرخ کرده و به مواد دیگر اضافه کنید.

کوکو مرغ با قارچ

برای تهیه این کوکو خوشمزه با قارچ ابتدا قارچ ها را خلال کرده و با کمی روغن تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند و آب اضافی آن کاملا گرفته شود و پس از خنک شدن کامل مایه کوکو را اضافه می کنیم.

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *