طرز تهیه کوکو کدو حلوایی چگونه است؟ کوکو کدو یکی از غذاهای لذیذ برای فصل زمستان است که با مواد مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل آشپزی و گام به گام تهیه کوکو کدو تنبل با سایت مگ سام همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو حلوایی | ۴۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲-۳ عدد |
آرد | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ۱ تکه کوچک |
نمک، فلفل سیاه و قرمز | به مقدار کافی |
جوزهندی، زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکو کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه کوکو کدو حلوایی ابتدا سیب زمینی ها را با ۲ فنجان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پخت سیب زمینی حدود ۴۵ دقیقه طول می کشد.
مرحله دوم
بعد از این مدت سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کرده و پوست آن ها را بگیرید. سپس سیب زمینی ها را در ظرف مناسبی ریخته و با گوشت کوب کاملا له کنید.
مرحله سوم
حالا پوست پیاز را جدا کرده و با رنده متوسط رنده می کنیم، سپس تابه مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. سپس پیاز را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله پوست کدو را جدا کرده و دانه ها را جدا می کنیم. سپس کدو را با رنده درشت رنده می کنیم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود.
مرحله پنجم
حالا کدو حلوایی آبکش شده را با پیاز به تابه اضافه می کنیم و همراه با پیاز تفت می دهیم. بعد از اینکه کدو کمی سرخ شد و آب داخل تابه کاملا تبخیر شد، تابه را از روی حرارت برمی داریم تا مواد خنک شوند.
مرحله ششم
پس از خنک شدن پوره سیب زمینی، مخلوط پیاز و کدو حلوایی داغ را به همراه آرد، تخم مرغ، نمک، فلفل، دارچین و جوز هندی به کاسه اضافه کنید. سپس زنجبیل را رنده می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مواد را با دست خوب هم میزنیم تا قوام یکنواخت شود سپس روی کاسه را سلفون میکشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا طعم ادویه ها به خورد مواد کوکو برود.
مرحله هشتم
بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج می کنیم سپس ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از داغ شدن روغن، یک قاشق از مواد را بردارید و به شکل گرد در آورید، سپس داخل روغن بریزید.
مرحله نهم
به همین ترتیب کل مخلوط کوکو را فرم می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. در آخر روغن اضافی کوکو ها را با دستمال کاغذی می گیریم و سپس در ظرف دلخواه خود می چینیم و با نان سرو می کنیم.