یایلا چورباسی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سوپ های ترکیه است که طبق دستور پخت های مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه یایلا چورباسی با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور گندم | ½ پیمانه |
آب | ۷ پیمانه |
ماست | ۴ پیمانه |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
عصاره مرغ | ۱ قرص |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
دستور پخت یایلا چورباسی
مرحله اول
برای تهیه یایلا چورباسی به روش ترکی در ابتدای کار برنج نیم دانه را به همراه آرد گندم می شوییم و در ظرف آب می ریزیم سپس به مدت ۲ ساعت در آب می گذاریم تا کاملا خیس بخورد.
مرحله دوم
بعد از این مدت برنج و بلغور را به همراه آب داخل قابلمه مناسبی می ریزیم و روی اجاق می گذاریم تا کاملا بپزد. توجه داشته باشید که اگر آب در حین پخت تبخیر شد، دوباره آن را اضافه کنید.
مرحله سوم
وقتی برنج و بلغور کاملا پخته و نرم شد، آب مرغ را اضافه کرده و هم بزنید، سپس ماست را به همراه زرده تخم مرغ، نعنا خشک و کمی نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله چهارم
حالا در کاسه با همزن دستی مواد را خوب هم میزنیم تا یکدست شود سپس کم کم به قابلمه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. در آخر اجازه دهید سوپ به غلظت دلخواه برسد.