طرز تهیه یایلا چورباسی

طرز تهیه یایلا چورباسی ترکیه ای با طعم لذیذ

یایلا چورباسی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سوپ های ترکیه است که طبق دستور پخت های مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه یایلا چورباسی با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم ½ پیمانه
آب ۷ پیمانه
ماست ۴ پیمانه
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
عصاره مرغ ۱ قرص
نمک و فلفل قرمز به مقدار کافی

دستور پخت یایلا چورباسی

مرحله اول

برای تهیه یایلا چورباسی به روش ترکی در ابتدای کار برنج نیم دانه را به همراه آرد گندم می شوییم و در ظرف آب می ریزیم سپس به مدت ۲ ساعت در آب می گذاریم تا کاملا خیس بخورد.

طرز تهیه یایلا چورباسی

مرحله دوم

بعد از این مدت برنج و بلغور را به همراه آب داخل قابلمه مناسبی می ریزیم و روی اجاق می گذاریم تا کاملا بپزد. توجه داشته باشید که اگر آب در حین پخت تبخیر شد، دوباره آن را اضافه کنید.

مرحله سوم

وقتی برنج و بلغور کاملا پخته و نرم شد، آب مرغ را اضافه کرده و هم بزنید، سپس ماست را به همراه زرده تخم مرغ، نعنا خشک و کمی نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله چهارم

حالا در کاسه با همزن دستی مواد را خوب هم میزنیم تا یکدست شود سپس کم کم به قابلمه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. در آخر اجازه دهید سوپ به غلظت دلخواه برسد.

ادامه مطلب  طرز تهیه دوپیازه خساک بوشهری خوشمزه

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه ساندویچ گوشت بندری چگونه است؟ ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *